OPREMA ZA DOSTAVNA VOZILA SYNCRO SLOVENIJA

JERNEJ KORPAR S.P. se že več let ukvarja samo z opremljanjem dostavnih vozil, opremil je že številna dostavna vozila v Ljubljani in ima mnogo zadovoljnih strank, saj obrtnikom in majhnim podjetjem vedno ponudi hitre in prilagojene rešitve za boljši delovni sistem in prihranek časa in denarja.

Naj vaša poslovna dejavnost dobi krila z opremo za dostavna vozila Syncro

Skupina Syncro System je na področju opremljanja gospodarskih vozil in mobilnih oz. potujočih delavnic v Evropi med najbolj znanimi in cenjenimi ponudniki in je pravi naslov za vse, ki za opravljanje svoje dejavnosti uporabljate vozilo. S pomočjo podjetja Syncro boste lahko v največji meri izkoristili in preuredili prostor v vozilu, odslej bodo orodje, kabli in drobni predmeti vedno urejeni in na svojem mestu.


Svoje dostavno vozilo opremite s pripomočki in dodatno opremo Syncro

V svojem centru za opremljanje dostavnih vozil v Ljubljani vam podjetje nudi vso opremo in pripomočke za dostavna vozila in vse, kar potrebujete, da boste svoje gospodarsko vozilo preuredili v potujočo delavnico s policami, delovnim pultom, primežem in nosilcem, umivalnikom za umivanje rok, pasovi, lučmi, žarometi in z vsem ostalim. Furgosystem ima za vas vso dodatno opremo in izdelke, ki jih podjetje Syncro nudi za opremljanje dostavnih vozil. Tu je široka paleta izdelkov in vsak lahko izbere primerne izdelke za svoje vozilo.

Za montažo omar, polic, ploščadi in predalnikov v vozilu bodo poskrbeli strokovni sodelavci podjetja Furgosystem, ki so specializirani za opremljanje vseh vrst dostavnih vozil in za zagotavljanje asistence 360 stopinj.

01_Vozilo Fiorino z opremo Syncro Ultra.JPG04_Talna pregrada z letvico in jermeni za blokiranje

Syncro Ljubljana, asistenca 360° pri opremljanju dostavnih vozil

Kompletna ponudba storitve, ki se začne z načrtovanjem notranjosti potujoče delavnice in z izbiro materialov in dodatkov, se nadaljuje z montažo (ki nikoli ne traja dlje kot osem ur) in vam je na voljo tudi kasneje, če je morda treba posamezne dele nadomestiti z novimi ali jih je treba prestaviti. In ravno nenehen stik s strankami omogoča opremljevalcu dostavnih vozil JERNEJ KORPAR S.P. na prodajnem mestu v ulici Ulica Pohorskega bataljona 117 nenehno izboljševanje in posodabljanje svojega sistema za opremljanje dostavnih vozil s popravljanjem napak in uvajanjem novih izdelkov in preverjanjem delovanja in primernosti vseh izdelkov znamke Syncro.

01_Dodatki za Mercedes Vito s popolno opremo Syncro Ultra02_Dodatek za kartuše s silikonom v uporabi04_Dodatki leve pregrade za Caddy s policami, predali in dodatki Syncro Ultra

Možnost samostojnega opremljanja vozil

To pomeni, da se na svojo željo stranka lahko odloči, da bo sama poskrbela za montažo in za postavitev dodatkov in dodatne opreme za dostavna vozila, saj opremo vedno dobavimo z vijaki, vezmi in navodili za uporabo.

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS