ŽELITE SVOJE DOSTAVNO VOZILO MAKSIMALNO IZKORISTITI? S SISTEMOM SYNCRO DO POTUJOČE DELAVNICE

Dostavno vozilo, predelano v potujočo delavnico, bo idealno za vse obrtnike in podjetnike (vodovodne inštalaterje, vzdrževalce, inštalaterje, električarje...), ki za izvajanje svojega dela pri strankah, na gradbiščih in drugje na terenu potrebujejo vse svoje orodje in vse instrumente (orodja, nadomestne dele, pripomočke in vse drugo).

Za to “magično” preobrazbo poskrbijo strokovnjaki podjetja Syncro System iz ljubljanske poslovalnice Syncro, ki se že dvajset let ukvarjajo z opremljanjem potujočih delavnic in so izdelali modularni sistem, ki se prilagodi vsem vrstam dostavnih vozil (kombi, majhno, srednje in veliko vozilo), vsem znamkam, ki so v prodaji na italijanskem in evropskem trgu.


Prednosti opreme Syncro v potujoči delavnici

Skupina Syncro System je načrtovala sistem Syncro s predpostavko, da mora izpolnjevati nekaj temeljnih zahtev:

naložen material mora biti urejen,

dobro pritrjen med prevozom, kar preprečuje zmedo in poškodbe,

oprema in karoserija morata biti čim dlje dobro zaščiteni.

Ko so izpolnjene zgornje zahteve, lahko lastnik potujoče delavnice prihrani veliko časa (ker vse, kar potrebuje, tudi takoj najde) in truda (zaradi ponudbe podjetja Syncro System, kot so na primer nakladalne rampe,  nosilci za lestve in prtljažnik z valjem) in rezultat sta boljša učinkovitost in višja hitrost.


Faze preobrazbe dostavnega vozila v potujočo delavnico

Opremljanje potujoče delavnice se začne na ohišju oz. na karoseriji, ki jo tehniki podjetja Syncro System zaščitijo z različnimi oblogami za posamezne površine: talne plošče iz lesa iz več plasti s smolo ali iz pohodnega aluminija na tleh vozila, paneli na stenah in vratih, pokrovi prostora nad kolesom in pokrov stene, ki deli vozilo na prostor za tovor in voznikovo kabino.

V notranjost lahko vgradimo našteto opremo v različnih kombinacijah: predalnike, police, omare, pulteza delo in tudi prosojne zabojnike z mobilnimi zaboji, plošče za računalnik in tiskalnik, nosilec za primež in držalo za kovčke.

00_Kombinirano vozilo, opremljeno pri Syncro01_Izvlečni nosilec primeža03_Izvlečni prozorni predali za kombinirano vozilo04_Nova omara Ultra za kombinirana vozila

Vso dodatno opremo za dostavna vozila boste našli v podjetju Syncro!

Tudi za posebne zahteve nudi Syncro System Slovenija široko paleto dodatne opreme za potujoče delavnice, ki vsebujejo kavlje, jermene za pritrditev, neonske luči in nastavljive žaromete, pa tudi komplet za umivanje rok, ročke z nosilcem, panele za pripomočke, nakladalne rampe in veliko drugega. Za prevoz materialov večjih dimenzij ali velikih dolžin nudi Syncro System Slovenija potrebne komponente za pritrditev nosilcev za prtljažnik po meri na streho potujoče delavnice.

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS