V LJUBLJANI DOSTAVNA VOZILA OPREMLJENA PO MERI

Ko je v igri profesionalnost, je treba uporabiti vse možne načine, ki lahko pomagajo povišati vrednost in doseči optimalno razmerje med stroški in vračilom. Enako velja tudi za opremljanje dostavnih vozil, torej na področju, kjer se je specializiralo podjetje Syncro System. Opremljanje dostavnega vozila za podjetnika ali obrtnika neposredno pomeni povečanje potenciala njegove profesionalnosti, poenostavljanje dodatnih operacij, ki so del njegove dejavnosti.


Rešitve za opremljena dostavna vozila

Dostavno vozilo, ki ga je opremilo podjetje Syncro System, je gospodarsko vozilo, prilagojeno zahtevam kupca, z rešitvami, ki so prilagojene kupcu in so funkcionalne in fleksibilne. Po namestitvi notranjih zaščit, s katerimi obložijo karoserijo in jo zaščitijo pred morebitnimi poškodbami, Syncro System opremi dostavno vozilo z dodatki po meri glede na model in dimenzije vozila. Lahko so to predalniki, prozorni predali ali omare, pa tudipolicev več nivojih, držala za kovčke indelovni pulti s primežem.

01_Fiat Scudo opremljen s komponentami Syncro Ultra02_Oprema za kombinirana vozila s sistemom Syncro Ultra v vozilu Scudo03_Scudo s kovinskimi predali

Dostavna vozila, ki jih opremi Syncro, imajo mnogo kosov različne dodatne opreme za vse zahteve

Za posebne zahteve lahko Syncro System dobavi večfunkcijske vozičke, vodoravne palice za transport obešenih oblačil ali stojalo za motor, sisteme za transport tekočin in številne druge dodatke. Da lahko izkoristimo vsak najmanjši kotiček opremljenega dostavnega vozila, je na voljo tudi oprema za streho: paleta izdelkov Syncro System vsebuje večnamenske nosilce, nosilce za prtljažnike, lestve in prtljago. Izbirate lahko tako, da opremo prilagodite svoji konfiguraciji. Za lažje nakladanje materiala Syncro nudi nakladalne rampe in ploščadi v številnih različicah, fiksne ali mobilne.

02_Oprema z jeklenim pokrovom vrat03_Omarica za kombinirano vozilo z različnimi vodoravnimi elementi05_Prozorne plastične prekucne posode

Syncro nudi servis, poln opcij

Syncro System sodeluje s stranko od uvodnega svetovanja do poprodajne asistence, vgradnje dodatkov in izbranih komponent.

Opremljanje dostavnega vozila za njegovo daljšo življenjsko dobo

Dostavno vozilo z opremo podjetja Syncro System Slovenija je vozilo z dolgo življenjsko dobo: zaradi notranjih zaščit je življenjska doba karoserije daljša, dodatki v tovornem delu vozila pa imajo že sami po sebi daljšo življenjsko dobo od vozila in jih zaradi modularnosti lahko prenesemo v drugo vozilo, če prvega prodamo ali odpišemo in uničimo.

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS