DODATNA OPREMA ZA VOZILA FIAT FIORINO

Leta 2007 je Fiat Professional predstavil trgu novo, inovativno vozilo: Fiat Fiorino. Gre za vozilo z enakim imenom kot tisto, ki so ga izdelovali vse do leta 1987, vendar je vsebina popolnoma druga. Osnovan na Fiat Grande Punto je prvi primer gospodarskega vozila manjših dimenzij, ki ohranja lastnosti večjih vozil enakega tipa. V bistvu je Fiat Fiorino pomanjšana različica Fiat Doblò. Meri 3,86 metre v dolžino, 1,72 metre v širino in 1,71 metre v višino. Fiorino je opremljen z dvema sedežema v kabini, tovornim prostorom kvadratne oblike, z dvemi vrati zadaj ter, po želji, stranskimi vrati. V primerjavi z vozilom namenjenim prevozu materiala, se je v preteklosti moral, kdor je želel imeti manjše gospodarsko vozilo, zadovoljiti z vozilom brez zadnje klopi, ter manjšim in manj primernim tovornim delom vozila. Na voljo sta bencinski motor s 1400 cm3 prostornine in diesel motor s 1300 cm3 prostornine z močjo do 75 KM. Na voljo je tudi kombinacija motorja na bencinski in pogon na metan. Slednje občutno zmanjša porabo goriva, vendar je za to potrebno žrtvovati del prostora v tovornem delu vozila. Nosilnost vozila sega vse do 585 kg, vključno z voznikom. Od uvedbe vozila na trg, leta 2007, podjetje Syncro izdeluje in vgrajuje zaščite notranjih površin vozila, dodatke s predali in regali za vozila ter strešne nosilce. Na voljo so tudi moduli prirejeni za Fiorino na pogon na metan.

Pokrovi za vozilo Fiat Fiorino podjetja Syncro v Sloveniji

01_Podi iz večslojnega lesa z marmoriranim ali gumiranim zaključkom za vozilo Fiorino02_Opaž za vozilo Fiorino03_Fiorino z oblogami podjejta Syncro

Na slikah so vidne kovinske zaščite površin na levi in desni steni, vratih, ter posebna večplastna lesena zaščita za pod.

Mobilna delavnica v vozilu Fiat Fiorino

1_Fiorino z opremo Syncro Ultra2_Leva pregrada z izvlečnim primežem v vozilu Fiorino3_Predali Multibox na desni steni vozila Fiorino4_Vozilo FIorino z različnimi dodatki Syncro5_Vozilo Fiorino Fiat s strešnim prtljažnikom

Ko so nameščeni pokrovi notranje šasije, lahko nadaljujemo z nameščanjem prave opreme vozila Fiorino. Stranke podjetja Syncro lahko tudi za tako majhno vozilo izbirajo med številnimi možnostmi in prav zaradi modularnosti in kombinacij različnih komponent Syncro Ultralahko v največji možni meri personalizirajo prostor kesona in ga v vsem in za vse prilagodijo svojim zahtevam in potrebam. Vozilo Fiorino , ki je prikazano na slikah zgoraj, je bilo na primer opremljeno kot majhna delavnica na kolesih s prostori za predmete in delovno opremo. Na levi steni je prostor z jermeni za pritrditev, ki je zraven tal, predalipolice in plastični zabojniki, pa tudi zelo koristen primež na nosilcu, ki zaseda zanemarljivo malo prostora, ko ga ne uporabljate, ker ga preprosto potisnete v opremo. Na desni izstopa oprema z izvlečnimi plastičnimi predali, medtem ko je spodnja pregrada opremljena z nosilci kablov in sistemi za pritrditev.

Prtljažnik za različne predmete in prtljažnik za lestev za vozilo Fiorino 

01_Strešni prtljažnik za Fiorino02_Strešni prtljažnik za Fiorino

Velika izbira strešnih nosilcev za Fiat Fiorino.

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS