Syncro Slovenija opremlja novo vozilo Fiat Talento

Nov model in nova oprema: Syncro System je vedno v pripravljenosti in pozorno spremlja, kako proizvajalci avtomobilov lansirajo na tržišče nove modele, ki so vedno plod njihovih raziskav in projektov. Enako je bilo tudi z vozilom Fiat Talento, ki je dostavno vozilo, uradno na voljo od maja 2016 in se uvršča med gospodarska vozila Fiat pod Ducato, namesto modela Scudo, ki tako odhaja v pokoj.

Ime “Talento” se vrača iz tradicije skupine vozil Fiat Professional, pomeni denarno valuto, ki so jo že v preteklosti uporabljali za krajši model Ducato. Fiat Talento izhaja iz zadnje generacije vozil Trafic in predstavlja idealno vez med modeli Doblò Cargo in Ducato, na voljo pa je z različno prostornino in dolžino tovora, kar predstavlja novost pri tej italijanski znamki vozil.

Na tej strani vidimo primere oblog, dodatkov in sistemov za prevoz blaga na strehi, ki so jih pri koncesionarju Syncro System Ljubljana, Slovenija načrtovali kot opremo po meri za vozila znamke Fiat Talento.

Notranje obloge za Fiat Talento

1_Talento Fiat s paneli Syncro2_Stranski paneli za vozilo Talento podjetja Syncro Slovenija3_Lesena talna plošča za Talento Fiat

Skupna značilnost vseh gospodarskih vozil je krhka pločevina karoserije, zaradi česar nujno potrebujemo dodatne obloge za zaščito pred vsakodnevnim delovnim procesom, udarci in rezi.

Syncro Slovenija nudi obloge po meri za tla in za predelno steno vozila Talento in sicer iz pohodnega rebrastega aluminija in iz lesa s smolo, pa tudi aluminijaste panele oz. panele iz nerjavečega jekla in polikarbonatne plastike za vrata, stene in specifične pokrove prostora nad kolesi in za streho.

V tem primeru smo tla in predelno steno zaščitili z lesenimi paneli iz več plasti, ki so odporni na vlago in ne drsijo, vrata in stene pa smo obložili s paneli iz lakirane pločevine. Obloge poleg zaščite nudijo tudi podlago za pritrditev opreme in dodatkov: v tem Talentu smo nanje montirali tirnice, za ustrezne jermene za pritrditev tovora med prevozom.

2. faza: delavnica na štirih kolesih v vozilu Talento

1_ Vozilo Talento z opremo Syncro Ultra2_Leva stena vozila Talento s policami regala in dodatki3_Vozilo Talento s prekrivalom za karoserijo4_Talento s policami regala  Syncro Ultra

Na fotografijah je primer kompletne opreme za vozilo Talento, ki jo je izvedlo podjetje Syncro v kraju Agno. Oprema je kompletna in je nameščena na dveh stranskih stenah, pri čemer je izkoriščenih 100 % prostora kombija. Tu je torej veliko kovinskih predalov,  ena omara s ključavnico, odprte police in police z vratci zgoraj, police s plastičnimi posodami in tudi prosojni predalniki. V mobilni delavnici pa ne sme manjkati kotiček z delovnim pultom iz lesa s smolo z omejevalnimi robovi, drugi prostori za orodje, nadomestni deli in drobni inventar in prekucni primež. Za stranskimi vrati je aparat kompresor generator. 


Prečni nosilci in nosilci za prevoz lestev po meri za model vozila Talento, klančine in dodatna oprema

8-Prečni nosilci za vozilo Talento, ki so oprema podjetja Syncro Slovenija9_Strešne letvice za model Talento


Syncro v Ljubljani nudi tudi prečne nosilce, nosilce za prevoz lestev in cevi po meri za model Fiat Talento. Izbirate lahko med dodatno opremo, ki jo potrebujete za osvetlitev, zaščito in zračnost vašega dostavnega vozila, s tehničnimi strokovnjaki pri slovenskem koncesionarju lahko izberete najboljše mesto v vozilu, kamor opremo potem tudi namestite. In čeprav je talna plošča precej nizko, boste lahko izbirali med številnimi modeli, če boste potrebovali klančino za naklad pripomočkov na vozilo Talento.


Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS