Ford Transit Courier 2014: Syncro Ljubljana nudi vse komponente za preobrazbo v potujočo delavnico.

Ko na tržišče pride novo gospodarsko vozilo, podjetje Syncro System takoj pripravi načrte in izdela ustrezne komponente za opremljanje novih modelov vozil.

Enako se je zgodilo tudi z modelom Ford Transit Courier 2014, ki se je zadnji pridružil gospodarskim vozilom znamke Ford s skupno težo pod 3,5 ton. Lahko dostavno vozilo s prostornim in udobnim kesonom glede na zunanje dimenzije.

ford-transit-courier

Talne plošče in paneli: preprečimo poškodbe!

Osnovno načelo pri opremljanju gospodarskega vozila je zaščita karoserije v notranjosti prostora za tovor. Ko obložimo površine, ki so izpostavljene udarcem, dosežemo dve pomembni stvari:

• Dostavno vozilo dalj časa ostane nepoškodovano, tako je naložba nakupa bolje izkoriščena in hkrati znižamo stroške za avtokleparja.

• Ko karoserijo obložimo z dodatno plastjo, veliko lažje pritrdimo pohištvo in opremo za dostavna vozila Syncro.

Tudi za Ford Courier 2014 lahko v podjetju Syncro System v Sloveniji najdete lesene talne plošče, na katerih vam ne bo drselo ali plošče iz pohodnega aluminija in panele po meri za stene in vrata vozila, po naročilu pa tudi za streho. Če boste želeli, lahko obložite tudi mesto, kjer so kolesa in predelno steno in tako bo vaše dostavno vozilo 100-odstotno zaščiteno.

2_Talne plošče in paneli za notranje stene za vozila znamke Ford Courier

Oprema, dodatna oprema in druge komponente za Ford Transit Courier 2014

Drugi korak je vedno opremljanje z dodatki ali opremo znamke Syncro za dostavna vozila, ki ustrezajo vašemu namenu.

Na primer Courier 2014 lahko preprosto opremite z dodatno opremo kot so kavlji in jermena za pritrjevanje materialov in naprav, pri čemer bo na sredini kesona ostalo maksimalno veliko prostega prostora.

Lahko se boste odločili in v vozilo vgradili komplet opreme, ki ga sestavlja regal s policami, predali, pladnji za kovčke, prozorni plastični zaboji in drugi odprti ali zaprti prostori. Na voljo pa so še številne druge rešitve: omarice, preproste police, druga vrsta dodatne opreme za osvetlitev, čiščenje, zračenje

3_Oprema za vozilo Ford Transit Courier4_Police za opremo vozila Courier5_Oprema za vozilo Courier 2014

Skratka v vsakem primeru vam je na voljo rešitev po meri.

Sistemi za prevoz blaga na strehi vozila Courier 2014

V podjetju Syncro System v Ljubljani so na voljo prečni strešni nosilci za vozilo Ford Transit Courier 2014: sistem, ki deluje in predvsem, izjemno varen sistem za prevoz naprav in blaga na strehi. Strešni nosilci povezujejo letvice in profile stranske ograje z zadnjim valjčkom, ki omogoča nakladanje in razkladanje tovora. Za specifično rabo pa so na voljo tudi posebni prtljažniki za prevoz cevi in lestev.

6_Predali za opremo vozila Ford Courier7_Notranja oprema vozila Ford Courier8_Pokrov prostora nad kolesom in predalnik za vozilo Courier

Brez zadržkov se lahko obrnete na tehnično osebje poslovalnice v Ljubljani, Slovenija, kjer vam bodo pomagali z nasvetom v vseh fazah nakupa opreme po meri vašega dostavnega vozila znamke Ford, z veseljem so vam na voljo tudi za informativno uvodno svetovanje!

10_Prtljažnik za vozilo Courier 20149_Prečni strešni nosilci za vozilo Courier 2014
Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS