DODATNA OPREMA ZA VOZILA MERCEDES SPRINTER

Gospodarsko vozilo večjih dimenzij, Mercedes Sprinter, je bil trgu predstavljen leta 1995. Aktualni model pa je šel v proizvodnjo leta 2006.Vozilo ima, glede na velikost, največjo prostornino ter nosilnost. Prostornina znaša kar 17m3, nosilnost pa 2550kg.Na voljo so kar štiri različne dolžine karoserije ter tri višine strehe. Na voljo pa je z različno opremo: za prevoz potnikov, prevoz potnikov in tovora, kot avtodom in kot tovornjak. Na voljo so motorji s 4 in 6 cilindri, z močmi do 140KW. Možna je tudi kombinacija pogona na bencin-metan za motor s 4 cilindri. Primeren je za različne vrste dodatne opreme za vozila. Je eno redkih vozil, ki je na voljo s pogonom na zadnja kolesa ali pogonom na vsa štiri kolesa. V mnogih primerih se izkaže kot prednost in ne predstavlja problema za vožnjo, tudi zaradi elektronskega nadzora pogona. Nasprotno, omogoča večje obremenitve ter višje težišče tovora napram podobnim vozilom drugih proizvajalcev.

Prednost pred opremo imajo zaščite

01_Sprinter s pokrovi za karoserijo: pod02_Sprinter z opažem podjejta Syncro 03_Kompletne obloge za vozilo Sprinter

Jernej Korpar s.p. ponuja široko paleto zaščitnih oblog za notranje površine za vozila Sprinter. Na voljo so zaščitne obloge za pod iz finske vezane plošče ali aluminija, zaščitne obloge za stene iz aluminija ali jekla, obloge za predelne stene, koloteke ter zaščite za vrata.

Prozorni predalniki v vozilu Sprinter

1_Sprinter opremljen s sistemom Ultra2_Regali in dodatki za shranjevanje predmetov Ultra v vozilu Sprinter3_Sprinter opremljen s podstavki za torbe, primeža in predali4_Podrobnosti regalov Ultra v vozilu Sprinter

Ko je keson ojačan, lahko začnemo izbirati opremo mobilne delavnice, ki lahko zaradi modularnosti in raznolikosti sistema Syncro omogoča visoko raven personaliziranja. Zaposleni pri podjetju načrtujejo svoje predloge za opremo, ko se seznanijo s potrebami strank in naredijo za vsako stranko posebej predloge ad hoc za izpolnjevanje specifičnih potreb. Kombinirano vozilo na fotografijah v zgornji galeriji je opremljeno na obeh straneh s tirnico z jermeni na talni pregradi. Na levi strani sta dva nosilca za kable in oprema z različnimi policami regala, ki so odprte in podstavek za torbe z jermenom na dnu. Desna stran nudi veliko prostora za različno opremo: različne kovinske predale  in prozorne predalnike s prekucnimi elementi in na tleh s prostorom z vratci zgoraj ter z nišo, ki je opremljena s pultom iz marmoriranega lesa in sistema za pritrditev. Opremo dopolnjuje primež na izvlečnem nosilcu. 

Prtljažnik po meri za streho vozila Sprinter

01_Nosilec za prevoz lestve v vozilu Sprinter v Sloveniji02_Prečni nosilci v vozilu Sprinter Mercedes

Na voljo so tudi strešni nosilci za prevoz tovora ter specializirani nosilci za prevoz lestev. Nosilci so opremljeni s posebnimi profili  Ultrasilent, ki zmanjšujejo hrup, tresljaje ter porabo goriva.

V ponudbi Syncro System je na voljo široka paleta nakladalnih ploščadi in klančin katerih nosilnost sega od 200kg pa vse do 1800kg. Modeli z manjšo nosilnostjo so izdelani v celoti iz aluminija, medtem ko so zmogljivejši izdelani iz aluminija in jekla.

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS