DODATNA OPREMA ZA VOZILA MERCEDES VITO

Mercedes Vito je gospodarsko vozilo srednjih dimenzij. Izdelujejo ga v španski tovarni v Vitoriji. Leta 1996 so se odločili izdelati novo gospodarsko vozilo srednjih dimenzij, ki je na voljo tudi kot vozilo za prevoz potnikov, poznan kot razred V. Leta 2003 je bila šasija popolnoma obnovljena tako za prevoz potnikov kot za prevoz tovora. Vito se od podobnih vozil razlikuje predvsem zaradi široke palete motorjev, ki so na voljo, ter dobrih voznih lastnosti. Vito je na voljo v večih izvedbah: dvemi dolžinami karoserije ter tremi višinami strehe. Prostornina prtljažnika največje izvedbe znaša 7,4 m3, nosilnost pa 1.345 kg. Na voljo so različni motorji, tako na dieselski kot bencinski pogon, z močjo vse do 258 KM.

Pokrovi po meri za vozilo Vito Mercedes

01_Vito s pokrovi za karoserijo: pod02_Mercedes Vito z opažem podjejta Syncro03_Kompletne obloge za vozilo Vito

V široki paleti izdelkov Syncro System so na voljo zaščitne obloge za pod iz vezane plošče ali aluminija, zaščitne obloge za stene iz aluminija ali jekla, zaščite za koloteke, predelne stene, vrata ter zaščitne mrežice za okna.

Vito s palicami za fiksiranje tovora 

1_Mercedes Vito s popolno opremo Syncro Ultra2_Vito z mobilnimi palicami in s palicami za fiksiranje tovora Syncro Ultra3_Zaprt pokrov prostora nad kolesi, odprta polica in dodatki na vozilu Vito, ki ga je opremilo podjetje Syncro System4_Pogled s strani na vozilo Vito, opremljeno s rezkanimi palicami za fiksiranje tovora

Ko je zaščitena notranja karoserija prostora za tovor, lahko nadaljujemo z nameščanjem opreme delavnice na kolesih. Kot smo že povedali, je modularnost elementov podjetja Syncro System razlog za velike možnosti personalizacije. V primeru, ki je predstavljen na teh fotografijah, posebnost opreme predstavljajo palice za fiksiranje tovora na tirnicah: govorimo o zelo učinkovitem sistemu za razdelitev prostora za tovor na več delov, da lahko brez tveganja naložimo tudi material velikih dimenzij in krhek material. Ostalo opremo predstavljajo police, odprte ali z vratci, kovinski predali in transparentni predalniki in dodatki različnih vrst. 

Palice za različni tovor za streho vozila Vito

10_Prtljažnik s profilom Supersilent za Vito Mercedes11_Nakladalna klančina v vozilu Vito Mercedes

Za prevoz tovora na strehi so na voljo enostavno nastavljivi univerzalni in specializirani strešni nosilci za Mercedes Vito. Vsi aluminijasti profili so oblike Ultrasilent, ki močno zmanjša hrup in tresljaje med vožnjo.

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS