CITAN MERCEDES POTUJOČA DELAVNICA PODJETJA SYNCRO SYSTEM SLOVENIJA

Od notranje zaščite za karoserijo do dodatne opreme za prevoz tovora na strehi, od regalov do predalnikov, od kompletov prve pomoči do nakladalnih klančin. Tudi za vozilo Citan Mercedes, majhno dostavno vozilo, ki ga je nedavno na trgu predstavil nemški proizvajalec avtomobilov, lahko slovenski koncesionar Syncro System, JERNEJ KORPAR S.P. , svojim strankam ponudi kompletno paleto dodatkov po meri: pohištvo, dodatno opremo in opremo za dostavna vozila, ki so jih za ta model izdelali v podjetju Syncro v kraju San Zeno di Cassola.

Vozilo, ki ga je izdelalo podjetje Mercedes v sodelovanju s francoskim Renaultom, predstavlja odlično rešitev za obrtnike, zastopnike in podjetnike, ki svoje delo opravljajo na različnih krajih in gradbiščih. Vozilo Citan je robustno, praktično in zelo priročno, predvsem pa se kot vsa vozila znamke Mercedes lahko pohvali z odličnimi lastnostmi na cesti. Čeprav sodi v kategorijo manjših dostavnikov, oziroma med kompaktnejša vozila, je Citan precej prostorno vozilo (na voljo je v treh različnih dolžinah) in zaradi svoje kvadratne in pravilne oblike ga tudi brez težav opremimo z opremo podjetja Syncro System. Na sedežu v Ljubljani bodo tehniki podjetja JERNEJ KORPAR S.P. za vsako stranko pripravili individualni načrt opreme, ki bo ustrezala različnim zahtevam. Opremo bodo vgradili v notranjost kesona modela Citan in ustvarili funkcionalno in praktično potujočo delavnico.

Paneli, talne plošče in pokrovi po meri vozila Citan

Pri opremljanju kateregakoli gospodarskega vozila igra bistveno vlogo zaščita za karoserijo in dno. Enako velja tudi za model Citan Mercedes, za katerega je podjetje Syncro System izdelalo ustrezno linijo panelov, pokrovov in talnih plošč. Za ojačanje dna kesona so na voljo robustne lesene talne plošče iz več 12 mm - plasti ali iz pohodnega rebrastega aluminija. Stene zaščitimo z barvano pločevino, polipropilenom ali aluminijem. Tako zaščitimo karoserijo pred poškodbami zaradi premikanja ali padca tovora ter omogočimo lažjo vgradnjo pohištva in opreme.

1_ Obloge za Mercedes Citan z opremo podjetja Syncro Ljubljana, Slovenija2_Citan s paneli za zaščito sten3_Leseni paneli s smolo za Mercedes Citan4_Detajl obložene karoserije Citan, ki je delo podjetja Syncro Ljubliana

Predalniki pod talno ploščo za vozilo Citan: prihranimo prostor in povečajmo varnost v dostavnem vozilu

Kot za vsa manjša dostavna vozila je tudi za Citan najbolj priporočljiva oprema, za katero stranke tudi največ povprašujejo, npr. predalnik pod talno ploščo. Zelo preprost sistem opremljanja in gledano z vidika izkoristka razpoložljivega prostora tudi zelo zmogljiv. Na zgornjih fotografijah vidimo primer potujoče delavnice "v dveh nivojih". Na tla smo položili prostorne predale, do enega lahko dostopate skozi stranska vrata. Na predale, v katerih lahko hranite stroje in orodja, smo položili leseno talno ploščo iz več plasti, ki predstavlja temelj, na katerega postavimo potujočo delavnico ali ploščo za blago in material. V tem primeru smo na talno ploščo namestili en sam kos pohištva, ki ga sestavlja kovinski predalnik z dvema vrstama prozornih predalov, preostalo površino smo pustili prazno.


Tradicionalna oprema, ki jo za vozilo Citan nudi podjetje Syncro iz Ljubljane

Kot alternativo za rešitev s predali pod talno ploščo specializirani tehniki podjetja JERNEJ KORPAR S.P. za model Citan predlagajo tudi bolj klasično opremo s kovinskimi kosi pohištva, ki jih namestimo ob stene prostora za tovor. Zgoraj vidimo vozilo Citan, ki je opremljeno na levi strani z blokom, ki ga sestavljajo zaprt pokrov kolesa z vratci, dva kovinska predalnika in dve vrsti regalov, na katerih najdemo prostorne polipropilenske zaboje za orodja. Na desno stran pa smo postavili predalnik s tremi vrstami prozornih zabojev dveh različnih velikosti.

10_Prozorni predali za Citan, ki ga je opremilo podjetje Syncro Slovenija8_Kompletna oprema za Mercedes Citan, Ljubljana9_Izvlečni plastični zaboji za vozilo Citan

Podjetje JERNEJ KORPAR S.P. nudi prečne nosilce in klančine za Citan Mercedes

Opremo vozila Citan lahko dopolnimo z montažo dodatne opreme za prevoz blaga na strehi: s prečnimi nosilci, prtljažniki in prtljažniki za cevi po meri. Poleg tega podjetje JERNEJ KORPAR S.P. nudi tudi vse tovorne klančine in ploščadi znamke Syncro System.

11_Prečni nosilci na vozilu Citan12_Prečne letvice z ograjo in zadnji valjček na vozilu Citan, ki ga je opremilo slovensko podjetje Syncro
Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS