DODATNA OPREMA ZA VOZILA OPEL MOVANO

Opel Movano, izdelan v sodelovanju s podjetjem Renault, je bil trgu prvič predstavljen leta 2003. Aktualni model pa je bil trgu predstavljen leta 2010. Movano je vozilo v koraku s časom. Ima moderne linije ter izredno velik tovorni prostor. Pogon je lahko na prednja ali zadnja kolesa. Na voljo so izvedbe za prevoz potnikov, kombinirane za potnike in tovor, avtodom, tovornjak,… Izvedba s pogonom na prednja kolesa zahteva nizko težišče tovora, medtem kot pogona na zadnja omogoča višje težišče tovora. Nosilnost vozila je 2.232 kg, prostornina tovornega dela pa 14,8 m3. Na voljo so Euro 4 in Euro 5 diesel motorji 2.300 cm3 in močjo 100 KM ali 150 KM. V ponudbi Jernej Korpar s.p. so na voljo lesene ali aluminijaste zaščitne obloge za pod ter stene iz jekla ali aluminija. Na voljo pa so tudi zaščite za koloteke, predelne stene ter zaščitne mrežice za okna in vrata.

Zaščite za Opel Movano

01_Movano s pokrovi za karoserijo: pod02_Movano z opažem podjejta Syncro 03_Kompletne obloge za vozilo Movano

V ponudbi Jernej Korpar s.p. so na voljo lesene ali aluminijaste zaščitne obloge za pod  ter stene iz jekla ali aluminija. Na voljo pa so tudi zaščite za koloteke, predelne stene ter zaščitne mrežice za okna in vrata.

Dodatna oprema Movano

05_Oprema za Movano s predalnikom in regalom06_Predalnik za dostavnik Movano podjetja Syncro Slovenija07_Dostavnik z delavnico Movano

V ponudbi so tudi kovinski predalniki, regali, police s plastičnimi posodicami, delovni pulti, nosilci za kovčke, primeži ter podobna uporabna oprema.

Velik prostor za tovor omogoča namestitev celotne delavnice; predalnike, regale ter ostalo. Skratka vse potrebno, da bo vaše vozilo urejeno, praktično, varno ter učinkovito!

Prtljažnik za vozilo Movano

08_Opel Movano allestito con portatutto da Syncro System Trentino Alto Adige09_Nosilci za prevoz lestev in cevi na strehi vozila Movano

V ponudi Syncro so tudi univerzalni strešni nosilci, specializirani strešni nosilci ter nosilci za prevoz lestev. Vsi izdelki so izdelani iz jekla in aluminija, so trdni in robustni. Poleg tega pa so posebne aerodinamične oblike, ki zmanjšuje hrup, vibracije ter porabo goriva.

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS