DODATNA OPREMA ZA VOZILA OPEL COMBO

Combo je majhno gospodarsko vozilo nemškega proizvajalca Opel. Prvi model je bil izdelan leta 1994. Takrat je bil na voljo le za prevoz tovora. Prednji del je bil enak Corsi B, kateremu je bil dodan prostor za tovor. Leta 2001 je Opel predstavil nov model projektiran za prevoz tovora in potnikov. Nov model ima izpopolnjeno aerodinamiko, udobnost ter estetski videz. Tovorni prostor vozila ima prostornino 3,2 m3. Sistem Flex Cargo pa omogoča, da se izkoristi tudi prostor namenjen sovozniku. Na voljo so diesel motorji z 1,3 ali 1,7 litri prostornine, ter močjo 75 KM ali 100 KM. Na voljo pa je tudi 1,6 litrski motor z močjo 94 KM na bencin in metan. Nosilnost znaša od 470 kg do 735 kg.

Pokrovi po meri vozila Opel Combo

01_Gospodarsko vozilo Combo Opel, opremljeno v Syncro Slovenija02_Oprema za dostavnike Opel Combo03_Opel Combo, opremljen s predalniki, regali, dodatki Syncro

V Jernej Korpar s.p. so na voljo zaščitne obloge za pod iz lesa ali valovitega aluminija, zaščitne obloge za stene iz aluminija ali jekla, zaščite za predelne stene ter zaščitne mrežice za vrata in stekla.

Zelo popularna je oprema za Combo s predalniki pod zaščitno oblogo za pod. Lesena zaščitna obloga je dvignjena nad pod, v prostor pa so nameščeni prostorni predali. Kot je vidno na slikah, je mogoče namestiti tudi druge predalnike ali regale s policami, ali pa se ohrani prostor za tovor.

Dodatna oprema za Combo

01_Dodatna oprema za vozila Combo02_Dodatna oprema za vozila Combo03_Dodatna oprema za vozila Combo04_Dodatna oprema za vozila Combo

V Jernej Korpar s.p. je na voljo dodatna oprema za vozila Opel: predalniki, regali, delovnimi pulti s primeži, kovčki, prozornimi predali. Tako postane vozilo prava mala potujoča delavnica!

Sistemi za prevoz blaga na strehi in nakladalne rampe za vozilo Combo

V ponudbi Syncro System Slovenija so tudi različni izdelki, ki omogočajo prevoz tovora na strehi vozila. Na voljo so univerzalni nosilci ter nosilci za prevoz lestev iz aluminija ali jekla. Vsi izdelki za na streho so opremljeni s posebnim profilom Ultrasilent, ki je izdelan tako, da zmanjša tresljaje in hrup med vožnjo.

07_Potujoča delavnica v vozilu Opel Combo z oblogami in opremo08_Oprema s predali pod talno ploščo v vozilu Combo, opremljenim v Ljubljani09_Prečni nosilci na vozilu Combo Opel10_Prtljažnik za Combo Opel, opremljen v Syncro Slovenija
Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS