DODATNA OPREMA ZA VOZILA PEUGEOT BIPPER

Leta 2007 je Peugeot predstavil inovativno vozilo Bipper. Osnovan na Fiat Grande Puntu je prvi primer gospodarskega vozila manjših dimenzij, ki ohranja lastnosti večjih vozil enakega tipa kot je Peugeot Partner. V preteklosti se je moral, kdor je želel imeti manjše gospodarsko vozilo, zadovoljiti z vozilom brez zadnje klopi, ter manjšim in manj primernim tovornim delom vozila. Toda s Peugeot Bipperjem temu ni več tako. S 3,86 metri v dolžino, 1,72 metri v širino in 1,71 metri v višino je Peugeot Bipper opremljen z dvema sedežema v kabini, s tovornim prostorom kvadratne oblike, z dvemi vrati zadaj ter možnostjo stranskih vrat. Na voljo sta bencinski motor s 1400 cm3 prostornine in diesel motor s 1300 cm3 prostornine, z močjo do 75 KM. Nosilnost vozila je do 585 kg, vključno z voznikom. Od uvedbe vozila na trg, leta 2007, podjetje Syncro izdeluje in vgrajuje zaščite notranjih površin vozila, dodatke s predali in regali za vozila ter strešne nosilce.

Zaščite za Bipper 

01_Bipper s pokrovi za karoserijo: pod02_Bipper z opažem podjejta Syncro 203_Kompletne obloge za vozilo Bipper

Na slikah so vidne kovinske zaščite površin na levi in desni steni, vratih, ter posebna večplastna lesena zaščita za pod.

Kako uredimo majhno delavnico v vozilu Bipper

1_Bipper s policami in dodatki  Syncro Ultra2_Bipper z odprtimi regali in podstavki za torbe podjetja Syncro System3_Pogled s strani vozila BIipper, ki je opremljeno s komponentami podjetja Syncro Ultra4_Sistem za prevoz tovora na strehi vozila Bipper

Čeprav je majhen, nudi Bipper široke možnosti opremljanja. V prostoru za tovor so lahko, odvisno sicer od potreb lastnika, različne kombinacije kosovdodatkov in opreme za kombinirana vozila. Če so elementi dobro razporejeni, lahko preoblikujejo vaš keson v urejen delovni prostor, ki je hkrati organiziran in udoben. To si lahko ogledate na zgornjih fotografijah. V tem primeru je BIpper opremljen na levi s tremi policami regala in enim podstavkom za torbe z jermeni v tleh, medtem ko je na desni  predalnik s prozornimi elementi. Klasičen in fleksibilen sistem blokiranja s palico in jermeni je pritrjen v talno pregrado, medtem, ko nekateri dodatki dopolnjujejo opremo: nosilec zvitka papirja in nosilec kartuš s silikonom. 

Prtljažnik za različne predmete na vozilu Bipper

05_Prtljažnik na vozilu Bipper s stranskimi ograjami06_Peugeot Bipper s prtljažnikom

Široka paleta univerzalnih in specializiranih strešnih nosilcev za Peugeot Bipper.

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS