DODATNA OPREMA ZA VOZILA RENAULT MASTER

Master je bil prvič predstavljen leta 1981. Drugi model je bil predstavljen leta 1997, tretji 2003, zadnji model pa 2010. Renault je z vsakim novim modelom uvedel novo tehnologijo. Master je danes zelo moderno vozilo z elegantnim izgledom ter velikim tovornim prostorom. Pogon je lahko na prednja ali zadnja kolesa. Na voljo so izvedbe za prevoz potnikov, kombinirane za potnike in tovor, avtodom, tovornjak,… Izvedba s pogonom na prednja kolesa zahteva nizko težišče tovora, medtem kot pogona na zadnja omogoča višje težišče tovora.Nosilnost vozila je 2232 kg, prostornina tovornega dela pa 14,8 m3. Na voljo so Euro 4 in Euro 5 diesel motorji 2300 cm3 in močjo 100 KM ali 150 KM.

Prednost pred opremo imajo zaščite

01_Master s pokrovi za karoserijo: pod02_Master z opažem podjejta Syncro03_Kompletne obloge za vozilo Master

V ponudbi Jernej Korpar s.p. so na voljo lesene in aluminijaste zaščitne obloge za pod, ter za stene iz jekla ali aluminija. Na voljo pa so tudi zaščite za koloteke, predelne stene ter zaščitne mrežice za okna in vrata.

Modularna oprema za kombinirano vozilo podjetja Syncro Švica

1_Master z opremo Syncro Ultra.jpg2_Kovinski predali in plastični zaboji v vozilu  Renault Master3_Delovni pult Syncro Ultra v vozilu Master4_Sistem fiksiranja blaga v vozilu Renault Master

Ko so opravljene operacije utrditve prostora za tovor, lahko tehniki podjetja Elettromeccanica Tonini Micha iz ulice via Gaggio v keson namestijo pravo opremo, ki jo sestavijo na podlagi zahtev lastnika in izkušenj monterjev, pri tem pa lahko uporabljajo neskončno paleto modularnih elementov Syncro System. Za vozilo Master, ki je prikazano na teh fotografijah, smo izbrali opremo na obeh straneh: na levi sta dva prostora z vratci zraven pod podom, 12 kovinskih predalov, tri police regalov, od katerih je ena z odstranljivo posodo. 

Prtljažnik po meri za streho vozila Master

01_Master Renault z nosilcem za prevoz lestve Syncro02_Renault Master s prtljažnikom s profilom Supersilent03_Streha Master z nosilcem za prevoz lestve s sanmi

V ponudi Syncro so tudi univerzalni strešni nosilci, specializirani strešni nosilci  ter nosilci za prevoz lestev. Vsi izdelki so izdelani iz jekla in aluminija, so trdni in robustni. Poleg tega pa so posebne aerodinamične oblike, ki zmanjšuje hrup, vibracije ter porabo goriva.

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS