DODATNA OPREMA ZA VOZILA VOLKSWAGEN TRANSPORTER

Volkswagen Transporter je med prvimi gospodarskimi vozili v proizvodnji. Prvi model je bil predstavljen leta 1949. Do danes je doživel veliko sprememb ter izboljšav. Leta 2003 je izšel peti model, ki je danes v prodaji. Transporter je gospodarsko vozilo srednjih dimenzij. Izdelujejo ga v več izvedbah: tovornjak, avtodom, minibus ter razne kombinacije. Glede na obliko karoserije in izvedbo ponuja vozilo nosilnosti od 800 do 1400 kg, prostornino prostora za tovor od 5,8 do 9,3 m3. Diesel motorji z 2000 cm3 delovne prostornine imajo moč od 84 KM do 180 KM. Motor na bencinski pogon ima 2000 cm3 delovne prostornine ter 115 KM.

Podi in plošče za vozilo Transporter

01_Transporter s pokrovi za karoserijo: pod02_Transporter z opažem podjejta Syncro03_Kompletne obloge za vozilo Transporter

Kakor vsa ostala gospodarska vozila je tudi Transporter občutljiv na poškodbe karoserije, ki jih povzroča tovor. Pri Jernej Korpar s.p. so na voljo lesene in aluminijaste zaščitne obloge sten, poda, predelnih sten, kolotekov ter vrat za vozila Transporter. Vse je pripravljeno za namestitev in je veliko ceneje od popravila karoserije.

Transporter z opremo in dodatki Ultra

1_Transporter z opremo Syncro Ultra2_Police za prozorne posode in predale v vozilu Transporter3_Transporter z delovnim pultom, dodatki in opremo Ultra4_Transporter, pogled s strani na opremo Ultra

Če govorimo o pravi opremi, je rešitev neskončno in vse temeljijo na naročilu in potrebah strank. Modularnost in zamenljivost izdelkov Syncro Ultra  za vozilo Transporter dodatno povečata možnost opremljanja in omogočata personalizirano opremljanje. V primeru, ki je v zgornji fotogaleriji, vidimo vozilo Transporter , ki je opremljeno na levi strani in sicer s serijo polic, deloma z regalom, ki ima delilnike in nedrsečo podlogo, deloma pa s posodami Euronorm. V zgornjem delu so nameščeni predalniki z izvlečnimi prozornimi elementi, medtem ko pri stiku s podom (ki je oblečen v marmoriran les) izstopa samodejni podstavek za fiksiranje torb. Na desni je izvlečni podstavek, ki ima dve torbi Galaxy. 

Prtljažnik za lestev in palice prtljažnika za različen tovor na vozilu Transporter

Sistemi za prevoz na strehi Transporter

Z opremo za vozila Syncro je mogoče prilagoditi strešne nosilce za prevoz tovora po posameznikovih potrebah. Vsi nosilci so opremljeni s posebnim sistemom Ultrasilent, ki je izdelan tako, da zmanjša hrup, vibracije, porabo goriva ter omogoča bolj udobno vožnjo.

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS