Dokker: v podjetju Syncro v Ljubljani nudijo opremo po meri za večprostorca Dacia

Model Dokker je dostavnik srednje majhne velikosti, večprostorec, ki ga izdeluje Dacia in je idealno za vse podjetnike, ki svoje delo opravljajo na različnih krajih, ki si želijo okretno in ne preveliko vozilo, ki nudi dovolj prostora za tovor v zadnjem delu. Za model Dokker je značilen precej nizek prag za nakladanje, 53 centimetrov nad tlemi, zaradi česar je nakladanje blaga in orodja veliko lažje. Nakladanje je možno tudi skozi zadnja drsna vrata.

V podjetju Syncro Slovenija vam nudijo vse potrebno za zaščito notranje karoserije in funkcionalno in kompletno opremo za vozilo Dacia Dokker.

“Obvezna” oprema na krovu vozila Dacia Dokker

1_Oprema za dostavno vozilo Dacia Dokker podjetja Syncro v Sloveniji2_Dokker, ki ga je ljubljansko podjetje Syncro predelalo v potujočo delavnico3_Dodatki za gospodarska vozila Dacia4_Elementi podjetja Syncro Slovenija za opremljanje vozila Dokker

Katere so značilnosti opreme za vozilo Dacia Dokker? Na kratko:

• biti mora lahka, da ne obremenjuje vozila, in da je večina dovoljene obremenitve na voljo za orodja, opremo in nadomestne dele stranke.

• biti mora funkcionalna, kar pomeni, da operaterju olajša delo in je vsakdanje delo z njo veliko bolj učinkovito.

• biti mora robustna in varna, da ne ogroža niti uporabnika vozila niti drugih udeležencev v prometu, v primeru nesreče pa mora zagotavljati maksimalno stabilnost.

Oprema Syncro je v skladu z vsemi predpisi, saj smo izbrali lahke in trpežne materiale, dizajn, ki ustreza zahtevam kupcev in izdelke, ki so se izkazali na strogih varnostnih testih in so pridobili certifikat priznanih evropskih organizacij.

Natančneje: obloge za model Dokker

01_Podi iz večslojnega lesa z marmoriranim zaključkom za vozilo Dokker02_Opaž za vozilo Dokker Dacia03_Dokker z oblogami podjejta Syncro

Tehniki v slovenski delavnici podjetja Syncro System opremljajo notranjost modela Dacia Dokker z oblogami tal, sten in vrat. V prvem primeru na tej strani je talna plošča iz lesa s smolo, stene in vrata pa so pokrite z barvano pločevino. V drugem primeru pa je stranka izbrala zaščito talne plošče, in sicer zopet se je odločila za les. Druga možnost za dno pa je pohodni aluminij, ki ga lahko uporabimo tudi za predelno steno. Na željo stranke podjetje Syncro lahko pripravi načrt zaščite tudi drugih notranjih delov, kot so okna, streha in prostor nad kolesi.

Natančneje: oprema za model Dokker

Dokker  lahko opremimo na obeh stenah ali samo na eni, odvisno od predvidenega namena uporabe vozila: pomembno je, ali bomo potrebovali veliko prostega mesta na sredini vozila, kamor bomo lahko natovorili blago, ali bi raje shranili vse predmete v notranje predale, zaprte talne plošče, omare, zaboje in kovčke.

Je pa vsekakor vedno možno dodati nove dodatke in dopolniti opremo vozila: držala za kable, držala za papir, držala koničastih predmetov. Našteli smo le nekaj primerov, ki jih lahko vidite na tej strani.

5_Predalnik in regali podjetja Syncro, Ljubljana za model Dokker6_Zaprte police na vozilu Dacia Dokker7_Podjetje Syncro Slovenia preobrazi majhno vozilo Dokker Dacia v potujočo delavnico

In za zaključek… opremimo streho vozila Dokker s podjetjem Syncro Slovenija

Kot za vsako drugo gospodarsko vozilo lahko podjetje Syncro Slovenija tudi za vozilo Dacia Dokker ponudi sisteme za prevoz blaga na strehi. Prečni nosilci, nosilci za prevoz cevi in lestev znamke Syncro so na voljo za vsa dostavna vozila, prilagoditi je treba samo dolžino in širino.

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS