Od Syncro Slovakia, nábytok pre Proace City

Obloge za pode, stene in vrata vozila Proace City

01_Obloge za kombinirana vozila Toyota Proace City02_Večslojna talna plošča za Toyota Proace City03_Obloge za pod kombiniranega vozila Proace City04_Pod za kombinirano vozilo Toyota Proace City

Tehniki podjetja Syncro svetujejo, da za svoje vozilo Toyota Proace City izberete kompletne notranje obloge. Če pa se boste odločili za preprosto in minimalno opremo (kot je prikazana na spodnjem primeru), bodo zlasti prišle do izraza primerno izbrane obloge ustreznih velikosti: 

  • talna plošča, ki v primerjavi z originalno valovito pločevino ustvari homogeno površino, ščiti pod pred obrabo zaradi hoje, zavaruje pred vlago in zagotavlja dobro odpornost na morebitne udarce zaradi padca težkih ali ostrih predmetov; 

  • stranske obloge ščitijo stene in vrata pred udarninami in predstavljajo trden temelj za pritrditev opreme in dodatne opreme za blokiranje. 

Po naročilu tehniki podjetja Syncro Slovenia vgradijo tudi zaščite stropa, koloteka in stekla gospodarskih vozil. 

Minimalna oprema za vozilo Toyota Proace City

01_Oprema za mobilno delavnico kombija Toyota Proace City02_Oprema kombija Toyota Proace City

Toyota Proace City je kompaktno gospodarsko vozilo, ki je primerno za različne namene, odvisno od potreb in zahtev naročnika. Če na primer naročnik namerava svoje gospodarsko vozilo uporabljati za prevoz blaga ali opreme večjih dimenzij, lahko izberete samo opremo za predelno steno, pri čemer ostane večji del prostora za tovor v vozilu praktično v celoti prost. 

Primer na zgornjih fotografijah: edino opremo predstavljajo štirje prostorni kovinski predali in polica. Proste so stranske stene in prostor pod predali. Za zagotovitev varnega prevoza kakršnegakoli tovora bi zadostovala že oprema za blokiranje na steni ali na podu.

Večnamenski drogovi za vozilo Proace City

01_Prtljažni drogovi s profilom Ultrasilent02_Namestite na Proace City z večnamenskimi traverzami Syncro 03_Večnamenski prtljažnik za Toyota Proace City s stranicami in zadnjim kolescem

Želite tovor naložiti tudi na streho vozila Proace City? Naročite prtljažnik Syncro System: zanesljiv in tih sistem za prevoz vaše opreme in morebitnih materialov večjih dimenzij zunaj prostora za tovor vašega vozila.  Obrnite se na koncesionarja za Sloveniju podjetja Syncro, s sedežem v Ljubljani: prvi pogovor o opremi vašega vozila je vedno brezplačen! 

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS