Pri opremljanju kombiniranega vozila vam bo v pomoč najnovejši VODNIK v 46 TOČKAH!

Absolutna prioriteta podjetja Syncro System: pomoč kupcem, da lahko optimalno opremijo in izkoristijo svoje kombinirano vozilo!

V ta namen išče različne načine za izboljšanje pomoči kupcem, nenehno izboljšuje kakovost in ponudbo svojih izdelkov, širi mrežo koncesionarjev sistema Syncro in hkrati kupcu omogoča popolnoma zavestno in samostojno izbiro. Vse to vam nudi VODNIK v 46 TOČKAH, ker so vam v pregledni in transparentni obliki na voljo koristne informacije za izbiro pravega kombiniranega vozila in njegove opreme, ki ustreza vsem zahtevam in lahko kupec najbolje izkoristi možnosti prihranka, ki ga prinaša preoblikovanje v mobilno delavnico.

Brezplačni vodnik v vašem najljubšem formatu

Vodnik vam je na voljo brezplačno: lahko ga prelistate neposredno tukaj spodaj:ali, če vam je ljubše, ga lahko prenesete  in imeli ga boste na svojem računalniku, po potrebi ga boste lahko natisnili in prelistali natisnjeno različico.

2022-2-guida-46-punti-ENG2022-2-guidaENGsecondosemestreESEMPIALLESTIMENTI2022-2-guidaENGsecondosemestrePUNTO-36-37

V vodniku so vam na voljo naslednje informacije

Med drugim, so vam v VODNIKU na voljo naslednje informacije:

  1. Kako izbrati med vsemi različicami vsakega kombiniranega vozila, zakaj izbrati visoko ali nizko streho, zakaj nosilnost vozila ni samo podatek.
  2. Kaj pomeni zaščita notranjosti vozila in zakaj obloge Syncro podaljšajo življenjsko dobo vozila in izboljšajo estetski videz.
  3. Pregled številnih možnosti opreme, ki jo nudi modularni in sestavljiv sistem Syncro.
  4. Koristni podatki o prihranku zaradi opreme: med drugim je navedeno dejstvo, da izgubimo manj časa za iskanje orodja in nadomestnih delov, ker je prostor za tovor urejen, zato boste imeli na voljo več časa, da se osredotočite na delo, pri čemer se boste izognili tveganju, da bi morali ponovno nabaviti material...
  5. Vsi podatki o koncesionarjih Syncro po celem svetu, na katere se lahko obrnete za opremo ali samo za nasvet brez obveznosti.

Ne čakajte, ampak izkoristite priložnost, ki vam je na voljo in se BREZPLAČNO posvetujte z vodnikom v 46 točkah o opremi svojega kombiniranega vozila!  Če želite, se lahko neposredno povežete s strokovnim svetovalcem svojega referenčnega koncesionarja!