V PODJETJU SYNCRO LJUBLJANA DODATNA OPREMA ZA UČINKOVITO PREZRAČEVANJE PROSTORA ZA TOVOR

Kupec si lahko želi učinkovito prezračevanje prostora za tovor, lahko pa to predpisuje zakon. Če material, ki ga prevažate v zaprtem kesonu lahko eksplodira ali zagori, lahko namestite sistem kroženja zraka, ki preprečuje koncentriranje potencialno nevarnih plinov. Zato podjetje Syncro Slovenija nudi dodatno opremo za menjavo zraka v gospodarskih vozilih.

Na voljo so različne možnosti za različne zahteve glede učinkovitosti, ki jih imajo lastniki vozil.

Prezračevalne rešetke in jaški za dostavna vozila v podjetju Syncro Slovenija

Za menjavo zraka v dostavnem vozilu s pomočjo premikov je dovolj, da v notranjosti prostora za tovor namestimo dve odprtini, ki sta lahko:

• dve prezračevalni rešetki z žaluzijami iz nerjavečega jekla za namestitev na stenah ali vratih vozila;

• eden ali več prezračevalnih jaškov, ki jih namestimo v tla dostavnega vozila.

1_Rešetka za ventilacijo za dostavna vozila v podjetju Syncro v Ljubljani2_ Rešetka za ventilacijo dostavnega vozila3_Talni jašek za dostavno vozilo v podjetju Syncro Slovenija4_Ventilacijski jašek za gospodarska vozila

Prezračevalni sistem, ki ga poganjamo z ventilatorjem z motorjem za dostavna vozila

Šele nekaj let pa podjetje, ki nenehno raziskuje in išče inovacije, ki omogočajo izboljšave in razširitev ponudbe, nudi profesionalcem, ki opravljajo delo na terenu tudi ventilator z motorčkom, ki ga namestite na strop vozila. Ta aparat namestimo na streho kombiniranega vozila in ga obložimo s kovinskim ohišjem, ki ima aerodinamične linije, da zmanjša upor zraka in prepreči nevšečnosti med vožnjo. Strojček zaženemo s pomočjo opreme, ki je nameščena v voznikovi kabini in deluje v povezavi z mrežo, ki je za prostorom za tovor. Brez dvoma predstavlja najbolj učinkovit način prezračevanja, saj ima motorček, zato lahko dobro prezrači notranjost vozila, hkrati lahko reguliramo hitrost vrtenja ventilatorja in po potrebi tudi smer zraka, ki ga lahko sesa ali vpihuje.

5_Prezračevalnik za dostavna vozila z ventilatorjem na strehi6_Ventilator z motorčkom za dostavno vozilo podjetja Syncro Slovenija7_Syncro Slovenija vgrajuje prezračevalne sisteme z motorjem za prostor za tovor dostavnega vozila

Zračni ventilatorji VENT _ROT

Na voljo so trije modeli, eden je nizek in združljiv z univerzalnimi nosilnimi drogovi ali nosilci za lestev na strehi vozila.

00_Zračni ventilatorji VENT _ROT04_Ventrot 11_VentrotG 12_Ventrot G Zračni ventilatorji VENT _ROT

Povprašajte tehnike koncesionarja podjetja Syncro System v Sloveniji, da vam bodo pojasnili opcije zračenja za vaše dostavno vozilo: brez dvoma bodo našli pravo reštev!

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS