Dodatna oprema za čiščenje in prevoz tekočin v dostavnem vozilu v podjetju Syncro v Ljubljani


Kompakten in učinkovit koš za odpadke za dostavna vozila

Oprema Syncro omogoča vzdrževanje popolnega reda in čistoče v dostavnem vozilu s primernimi prostori za nadomestne dele, orodja, opreme in delovne obleke. Ampak: kje lahko shranimo odpadke, ki so se nabrali v enem dnevu dela na terenu? Odgovor na to vprašanje je pripravil oddelek za raziskave in projektiranje v podjetju Syncro System, ki je naredil osnutek za funkcionalen, kompakten in prostoren koš za odpadke za dostavna vozila , ki ga je kasneje tudi izdelal.

Nov koš za smeti meri v globino 26 cm in v širino 25, lahko je odprt spredaj, da vanj lahko odložimo odpadke, nato ga zapremo z vgrajenim ročajem. Položaj “zaprt” ohranjamo z dvema magnetoma in kovinskima zatičema, ki se zatikata v luknje in blokirata posodo v kovinskem ogrodju. Izdelan je kot skrinja in je kompatibilen z vso opremo za dostavna vozila Syncro in s to opremo ga lahko tudi kombiniramo: lahko torej izbirate, kam boste koš namestili in pri tem lahko upoštevate svoje zahteve.

1_V Syncro Slovenija koš za odpadke v opremljenem dostavnem vozilu2_Praznjenje koša za odpadke Syncro Slovenija3_Koš za odpadke za dostavna vozila Syncro Slovenija

Za čiščenje z vodo: komplet pomivalnega korita in komplet za umivanje rok

4_Robčki Scrubs podjetja Syncro Slovenija5_Dostavno vozilo s kompletom pomivalnega korita podjetja Syncro6_Komplet za umivanje rok podjetja Syncro SlovenijaZaščita pred dežjem za nosilec navitka papirja

Syncro nudi dva kompleta za čistočo v dostavnem vozilu, kjer je potrebna voda: pomivalno korito in umivalnik za umivanje rok.

Pomivalno korito sestavlja omarica z dvojnimi vrati, kjer sta dve ročki, ena za čisto vodo in druga za umazano. Na zgornjem delu je pomivalno korito s pipo, skozi katero zaradi potopne črpalke teče voda, če pipo odpremo.

Komplet za umivanje rok je bolj preprost, zanj je povpraševanje zares veliko. Sestavlja ga ročka s pipo, ki je pritrjena na zadnja vrata vozila, v prodaji je tudi skupaj z novim milom za umivanje rok. Izdelek vsebuje čistilne mikrodelce, ki zagotavljajo učinkovito čiščenje, na voljo je v 3-litrski ročki, ki ima pipo z doziranjem, pa tudi samostojno kot nadomestni del. Za nosilec navitka papirja je na voljo možnost zaščite pred dežjem, ki ga ščiti, če je montiran na vratih.

Alkoholni gel in milo za umivanje in razkuževanje rok z ohišjem za pritrditev

Alkoholni čistilni gel za rokeNovo visoko koncentrirano milo s kvarternimi amonijevimi solmi

Leta 2020 je Syncro System v svojo ponudbo dodatne opreme za čiščenje uvrstil dva nova izdelka za umivanje rok: 

  • alkoholni gel brez splakovanja, ki vsebuje nad 60 % alkohola, za osvežitev, prijetnega vonja;
  • milo za umivanje in razkuževanje rok z dodanimi kvarternimi amonijevimi solmi, ki zagotavljajo učinkovito razkuževanje bakterij, virusov, spor in drugih škodljivih organizmov. 

Oba izdelka lahko prelijemo v ustrezen dozirnik, ki ga z ohišjem po meri pritrdimo na najbolj primerno mesto ob opremi, pregradni steni ali vratih. 

Za čiščenje brez vode: robčki Scrubs in držalo za papir

Če želite manjša čiščenja brez vode, ima Syncro pravi izdelek za vas:

robčki Scrubs - tako učinkoviti, da z njimi lahko odstranite celo ostanke maščob in olj brez vode;

držalo za papir - na voljo v dveh dimenzijah, skupaj z navitkom papirja.

Prevoz tekočin v dostavnem vozilu

7_Ročka za prevoz tekočin podjetja Syncro Slovenija8_Rezervoar iz nerjavečega jekla podjetja Syncro Slovenija

Za prevoz tekočin v dostavnem vozilu je v podjetju Syncro na voljo cela vrsta nosilcev ali podstavkov v obliki okvirjev po meri in plastične ali kovinske ročke, odvisno od potreb naročnika.

Obrnite se na Syncro s sedežem v Ljubljani : čaka vas najboljši odgovor za vaše zahteve!

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS