Syncro Slovenia: oprema z generatorjem

Če potrebuješ električno energijo brez omejitev med izvajajnjem del na terenu, se odloči za generator v kombiniranem vozilu, ki predstavlja preprosto in učinkovito rešitev. Tako ne boš več odvisen od električnega omrežja in lahko boš popolnoma samostojno opravil vsa dela, pri katerih boš potreboval električno energijo. V podjetju Syncro System oz. pri njegovem koncesionarju v Sloveniji, je na voljo celotna ponudba generatorjev za gospodarska vozila: od najmočnejših do najbolj kompaktnih ali glasnejših, z dizelskim ali bencinskim motorjem. Končna odločitev bo odvisna od tvojih zahtev in potreb, kar boš združil s predlogi tehnikov podjetja Syncro, pri čemer je treba vedno upoštevati pomemben dejavnik: dimenzije prostora za tovor in maksimalne mere prostora, ki ga lahko prihraniš za generator poleg opreme. Generatorji za kombinirana vozila,ki jih namesti podjetje Syncro, imajo lahko zelo različne lastnosti, vsi pa so bili izbrani na podlagi odličnega razmerja med močjo, dimenzijami in težo!

01_Generator na vozilu01_Inverter brez vgrajenega polnilnika za baterije03_Kombinacija generatorja in kompresorja podjetja Syncro System05_Kombinacija generatorja in kompresorja za vozilo na izvlečnih saneh11_Navijalnik za kabel in cevi za vozila13_Navpični kompresor oilless

Izberi najprimernejši kompresor

Enako velja za drugo napravo, za katero se naši kupci pogosto zanimajo v povezavi z generatorjem: to je kompresor. Tudi v tem primeru je ponudba velika in se razlikuje po moči (od 800 do 1000 litrov na minuto), kompresor je lahko povezan na različno velike rezervoarje. V Syncro Slovenija pa so na voljo tudi manj zmogljivi kompresorji, ki pa so ravno tako učinkoviti in idealni za uporabnike kombiniranih vozil, kjer morajo biti dimenzije manjše od drugih modelov. Ponudbo sestavljajo:

  • Kompresorji oilless od 240 in 330 l/min, z rezervoarjem za 50 litrov. Prvi so bolj tihi, drugi skorajda ne zahtevajo vzdrževanja (vsakih 5000 delovnih ur)
  • kompresor oilless model “mini”: 110 l/min moči, 5-litrski rezervoar in dimenzije, ki se prilegajo vsakemu kotičku, ki je na voljo v vozilu
  • oljni kompresor, 350 l/min: vertikalni, kompaktni in z 90-litrskim rezervoarjem.

Po želji lahko v tvoje vozilo instaliramo tudi enega ali več pomožnih 80-litrskih rezervoarjev: dobra zaloga stisnjenega zraka, posode lahko namestite kamorkoli v vozilu, tudi v stik s kompresorjem.

Kombinirane naprave generator + kompresor

Syncro System vedno pozorno skrbi za težo in za prostor, ki ga pohištvo in oprema zasede: en sam centimeter lahko veliko pomeni v majhnem prostoru kombiniranega vozila, kot tudi ena sam kilogram manj lahko pomeni, da je vozilo v okviru dovoljene nosilnosti. Najprimernejša rešitev za srednje majhna vozila, ki jo priporočajo tudi tehniki podjetja Syncro Slovenija, je kombinacija generatorja in kompresorja. Dve funkciji v eni: manjša teža, manjše dimenzije in odlični rezultati!

Druga oprema: navijalnik kabla, navijalnik cevi, inverter

Storitve tehnikov podjetja Syncro so kompletne: poleg tega, da organizirajo potrebne priključke za delovanje generatorja in kompresorja, lahko po naročilu namestijo električne plošče  za distribucijo energije, inverter za pretvarjanje električne energije na 200 Voltov in tudi navijalnik kabla in cevi, da se lahko uporabljata električni tok in stisnjen zrak tudi izven vozila in so kabli in cevi vedno urejeni in na voljo! 

Varno pretvarjanje energije: inverter za kombinirana vozila

Ena od rešitev, da lahko v vozilu delujejo svedri, računalniki, mobilniki in na splošno vsi instrumenti, ki potrebujejo električno napajanje, je inverter, oprema, ki električni tok pretvori na 12 V akumulatorja s tokom 230 V. Ker se podjetje Syncro zaveda, kako velika je potreba med uporabniki gospodarskih vozil, je za svoje stranke pripravilo:

  1. inverter z oddaljeno nadzorno ploščo v treh modelih: 600 W, 1000 W in 2000 W. Kupite ga lahko skupaj z radijskim vodenjem, s katerim daljinsko upravljate vklop in izklop
  2. Inverter z integriranim polnilnikom baterije v treh modelih: 1000 W, 2000 W in 3000 W
  3. Dodatna baterija 12V-100Ah AGM
Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS