PALICE ZA PRITRDITEV TOVORA PODJETJA SYNCRO SLOVENIJA

JERNEJ KORPAR S.P., koncesionar Syncro System za Slovenijo nudi dodatek seriji izdelkov, ki jo uporabljamo za pritrjevanje materiala med prevozom v dostavnih vozilih: palice za pritrditev tovora. Praktično so za varen prevoz lomljivega in dragocenega tovora palice za pritrjevanje tovora nepogrešljive, izdelane so iz lahkih materialov in hkrati so zelo obstojne, namestimo jih lahko v prostoru za tovor na različnih razdaljah, po dolžini ali po širini, tako da ustvarimo zaščiten prostor v sredini dostavnega vozila. Če se spremenijo pogoji tovora ali velikost, lahko palice prestavimo ali jih celo odstranimo hitro in preprosto.

Palice za pritrditev tovora z blokiranjem s pritiskom ali tirnicami

Tehniki ljubljanske poslovalnice podjetja Syncro System nudijo izbiro med dvema različicama palic za pritrditev tovora: blokiranje s pritiskom na strop in na talno ploščo vozila, oziroma z zasidranjem v luknje tirnice, ki so na tej isti plošči. V tem primeru zagotavlja pritrditev notranja vzmet v drogu.

1_Projekt opreme s palicami za pritrditev tovora2_Opremljanje s palicami za pritrditev tovora v podjetju Syncro Slovenija3_Gospodarsko vozilo opremljeno s palicami za pritrditev tovora4_Dostavno vozilo opremljeno v podjetju Syncro Slovenija s palicami za pritrditev tovora

Palice za pritrditev tovora z oblogo za zaščito pred udarci

Če je tovor še posebej občutljiv na udarce ali na stik s trdimi površinami, lahko izberemo drogove ali palice za pritrditev tovora, ki so oblečeni v mehko gumo. Prospekt s celotno ponudbo in vsemi možnostmi, ki jih nudi podjetje Syncro System Slovenija na področju pritrditve materialov v dostavnih vozilih, dobite pri specializiranih tehnikih, ki jih lahko brez obveznosti tudi pokličete!

5_Nove palice za pritrditev tovora, ki so na voljo pri koncesionarju v Ljubljani6_Detalj stikala nove palice za pritditev tovora7_Palica z zaponko na dostavnem vozilu, ki so ga opremili v Sloveniji v podjetju Syncro
Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS