Podstavek za fiksiranje torb


Med najbolj razširjene dodatke uporabnikov delovnih kombijev je torba: poleg široke palete torb za orodja in drobni inventar, ki jih nudi podjetje Syncro System, mnogi radi nosijo naokrog različne modele. Da pa jih lahko hranite eno zraven druge, čeprav so najrazličnejših oblik in dimenzij, je Syncro System proučil podstavke za fiksiranje torb: sistemi, ki jih postavimo kamorkoli v prostor, lahko tudi na tla, zagotavljajo preprosto in hitro fiksiranje posod. Syncro Švica v Ženevi predlaga dva modela: podstavek za samodejno fiksiranje torb in podstavek za fiksiranje torb z jermeni.

03_Prostor za torbe na tleh06_Prostor za torbe znamke Syncro in druge torbe

Podstavek za samodejno fiksiranje torb

Ta komplet sestavlja tirnica, blokada in nasprotna stran: tirnico namestimo v zgornji del izbranega prostora in blokado namestimo na tirnico. Sistem se premika v eni sami smeri: ko je v stiku z zadnjo torbo, se samodejno zablokira. Če želite, lahko naročite namestitev dveh blokad v notranjosti ene police, ki delujeta v nasprotni smeri glede ene na drugo.

01_Prostor za torbe z zobniki za fiksiranje 02_Prostor za torbe z zobniki za fiksiranje v uporabi

Podstavek za fiksiranje torbe z jermeni

V tem primeru je komplet sestavljen iz aluminijaste palice, ki jo fiksiramo v notranji zadnji strani prostora med stranskima deloma, ki razmejujeta prostor, kamor damo torbe, blokade, jermene s sponko z vzmetjo in nasprotne stranice. Blokado lahko blokiramo v položaju, ki je lahko udobnejši, medtem ko je treba jermen povleči, da dosežemo tesen stik s torbami in so zato dobro fiksirane.

10_Prostor za torbe z letvico in jermenom za fiksiranje11_Fermavaligie con cinghia in uso

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS