PRTLJAŽNIKI IN NOSILCI ZA PREVOZ LESTEV ZA DOSTAVNA VOZILA ZA STREHO VAŠEGA VOZILA


V podjetju Syncro nudijo multi funkcionalen sistem za varnost na strehi vašega dostavnika

JERNEJ KORPAR S.P., koncesionar Syncro System za Slovenijo, za obrtnike in tehnike, ki se pogosto premikajo po terenu z dostavnim vozilom, nudi robusten in zaupanja vreden sistem za nalaganje lestev in drugega materiala na svoje vozilo, ne glede na model in proizvajalca. Komponente Syncro so modularne in jih na zahtevo stranke z lahkoto spreminjamo in prilagajamo. Če bi na primer želeli prtljažnik prestaviti na drugo vozilo, samo nadomestite vezi na strehi.

Katalog Syncro nudi kompleten izbor prečnih nosilecev, prtljažnikov in nosilca za lestev za potujočo delavnico. Dodatki, ki po eni strani povečujejo tovor na vozilu in po drugi zaradi svojih lastnosti in posebnih mehanizmov zagotavljajo varen prevoz in hitro nalaganje in razkladanje.

1_Profil Ultrasilent Syncro za strešne nosilce dostavnega vozila2_S profilom Ultrasilent Syncro System nič več nadležnega hrupa

S tehnologijo Ultrasilent nič več vibracij in hrupa


Syncro System je patentiral sistem, ki zmanjšuje motnje in vibracije med vožnjo in sicer tako, da operaterjem zagotavlja maksimalno udobje med vožnjo. Oblika aluminijastega profila Ultrasilent, ki se uporablja za prečne nosilce prtljažnika in nosilce za prevoz lestev, je plod dolgih raziskav aerodinamičnosti in je zasnovana z namenom zmanjšanja stopnje zračnega upora in posledično zmanjšanje odboja in hrupa med vožnjo dostavnika. Prednost, ki med drugim prispeva tudi k manjši porabi goriva.

3_Nosilci za prevoz cevi za gospodarska vozila4_Palice za nosilce za dostavna vozila v podjetju Syncro v Ljubljani5_Prečni nosilci za dostavna vozila

V Ljubljani prečni nosilci z valjem za nakladanje

V ljubljanskih skladiščih so na voljo nosilne palice za stojala z zaščino gumo in dvema stranskima ograjama ter valjem za lažje premike blaga. Prečni nosilci, v različicah z ali brez stranskih držal, imajo aluminijaste palice, vrhnji profil iz gume in vijake iz nerjavečega jekla.

6_V podjetju Syncro v Sloveniji nosilci za prevoz lestev za dostavna vozila7_Nosilci za prevoz lestve z eno sanjo za dostavna vozila v podjetju Syncro v Ljubljani8_Sistem nosilcev za prevoz lestve na strehi v podjetju Syncro v Sloveniji9_Rešitve za nakladanje lestve na dostavno vozilo podjetja Syncro

Nosilci za prevoz lestev in cevi

V podjetju Syncro Slovenija so na voljo rešitve za streho po vaši meri: če želite prevažati lestve, lahko naročite montažo nosilcev za prevoz lestev, z enimi ali dvojimi sanmi, z blažilci ali zložljive. Zložljiva različica je optimalna za dostavna vozila manjših dimenzij, deluje s spojem lestve malo nad težiščem, tako da teža opreme pomaga pri nakladanju in razkladanju. Model z blažilniki pri razkladanju dopušča spust sani do tal in deluje s plinsko vzmetjo in blažilnikom. Če potrebujete prostor za dolge predmete, kot so kanali ali cevi, je najbolj primerna oprema nosilec za prevoz cevi z vratci, ki jih zapirate. Če morate hoditi po strehi vozila, lahko naročite montažo pohodnega mostička z zaščito pred zdrsi. 

10_V podjetju Syncro Slovenija nudijo zunanjo lestev za dostavno vozilo11_Aluminijasta lestev za dostop na streho dostavnega vozila v podjetju Syncro LjubljanaJeklen mostiček za hojo po strehi vozila

In da boste na streho lahko prišli varno in brez težav, vam Syncro nudi zunanjo lestev. Uporabljate jo lahko na zadnjih vratih dostavnega vozila in zato ni treba luknjati karoserije, je lahka in varna.

Brez zadržkov se obrnite na slovenskega koncesionarja podjetja Syncro System in našli boste najboljši prtljažnik za vaše potrebe!

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS