PREDALI POD TALNO PLOŠČO ZA MANJŠE DOSTAVNIKE


Kako izkorostiti ves prostor manjših dostavnikov

Notranja oprema s predali pod talno ploščo predstavlja rešitev, ki jo uporabniki dostavnikov manjših dimenzij kot so Connect, Kango, Fiorino, Doblò, Berlingo, Combo, zelo cenijo. Ta tip opreme za delavnice z velikimi predali z okroglimi vodili namestimo v zelo odporno strukturo iz jeklene pločevine na površino dostavnika z odprtino preko zadnjih in stranskih vrat.

Nad robustne predale namestimo talno ploščo za dostavnike iz večplastnega lesa s smolo ali iz pohodnega aluminija, ki zmore nositi veliko težo do 800 kg.

1_Montaža predalov pod talno ploščo v podjetju Syncro v Sloveniji2_Predal pod talno ploščo za dostavna vozila3_Kovinska struktura za predale pod talno ploščo v podjetju  Syncro Slovenija

Predali pod talno ploščo: tehnične lastnosti

Predali so lahko dveh višin, kar omogoča namestitev treh do šestih elementov v vsaki opremi. Nosilnost vsakega predala je 140 kg, to je teža velike količine nadomestnih delov, opreme in pripomočkov, ki jih je treba v predalu razdeliti po posameznih prostorih, ki smo jih dobili z uporabo razdelilnika. Da zagotovimo stabilnost materiala med prevozom, so tu posebnosti elementov opreme Syncro System: nameščene nedrseče podloge v predalih in stikalo za samodejno blokiranje, ki je v kljuki.

Primeri opreme dostavnikov s predali pod talno ploščo v podjetju Syncro v Ljubljani

Na zadnji sliki zgoraj lahko vidimo, kako lahko s kombinirano uporabo predalov pod talno ploščo vozila Fiat Fiorino in regalov za dostavnike v nadstropjih opremimo manjši dostavnik za nalaganje velikih količin opreme in pripomočkov, hkrati pa ostane dovolj prostora za tovor in za druge materiale, komponente in opremo.

Prvi dve fotografiji pa prikazujeta opremo samo s predali pod talno ploščo: v tem primeru plošča za natovarjanje dostavnika ostane popolnoma prosta in jo lahko uporabimo za nalaganje materiala in opreme tudi večjih dimenzij. Elementi talne opreme imajo lahko globino od 95 do 134 cm z možnostjo razporeditve po meri in s povezavo predalov na polico. 

4_Predali pod talno ploščo za potujočo delavnico5_V podjetju Syncro v Sloveniji opremijo gospodarska vozila s predali pod talno ploščo6_Stransko odpiranje predalov pod talno ploščo za dostavnike7_Talni predalnik s polico in predali

Poleg delavnice, ki je specializirana za opremljanje dostavnikov v podjetju Syncro System Ljubljana, Slovenija vas pričakujejo tudi naši tehniki, ki bodo skupaj našli najboljšo rešitev in bodo opremili vaš dostavnik za vaše zahteve in potrebe!

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS