Predal, kralj reda pri kombiniranih vozilih


Preprosta iznajba lahko včasih povzroči pravo malo revolucijo, ki spremeni kakovost življenja mnogih. Najbrž je predal med njimi. Tako doma kot v delavnici je zagotovo najbolj pomemben del, ki je hkrati najbolj praktičen in Syncro System ga ne bo nikoli pozabil namestiti v svoje opremljene kombije. Že več kot dvajset let podjetje proizvaja in namešča specifične predale za gospodarska vozila. In ti elementi opreme so med najbolj priljubljenimi med strankami centra opreme v Ženevi za Švico, na voljo so brezmejne različice kombinacij Ultra s predali za kombinirana vozila vseh vrst in različnih dimenzij, vse so modularne in vse se popolnoma prilegajo prostorom za tovor vseh gospodarskih vozil.

Odprt kovinski predalOdprt predalnikPredal z vratci z dvojno višino

Predal

Predali za kombinirana vozila Syncro System so izdelani iz visoko odpornega jekla, da je njihova življenjska doba zares dolga in da uporabnikom zagotavljajo maksimalno praktičnost in varnost. Vsak predal ima kroglična vodila in ga v celoti lahko izvlečemo, nosilnost je do 120 kg e, da pa zasede čim manj prostora, je bistvenega pomena njegov dizajn, s prednjim delom, ki je brez štrlečih delov in z ugreznjeno kljuko. Tudi ko so odprti, predali Syncro ne predstavljajo tveganja, da bi se po nesreči zaprli, ker imajo vgrajeno blokado, ki jih na koncu preprosto blokira. Predvsem pa je zelo učinkovit sistem samodejnega blokiranja v zapiranju: dovolj je, da predal potisnete in že ga zaprete in blokirate, odprete pa ga tako, da pritisnete na tipko, ki je vgrajena ročaju. Predali so na voljo z višino med 72 in 216 mm.

Nedrseča podloga za predale

Kovinski predal z delilnikiPredal s podlogo proti drsenju

Na dno vsakega predala položimo nedrsečo podlogo, ki je netkana tkanina. Ukrep, ki preprečuje, da bi se orodja in materiali v predalu premikali in mešali. Kot alternativo lahko za ohranjanje reda pri drobnem materialu notranjost prostora organizirate z modularnimi plastičnimi škatlami, tako da ustvarite prave notranje predalčke.

Organiziranje prostora v predalih: delilniki in plastične kadi

Predali Syncro System v potujoči delavnici so vedno zagotovilo za red in dobro organiziranost dela in prostorov. Ne pozabite torej zaprositi za več informacij specialistov za opremo kombiniranih vozil: povprašate lahko za namestitev kovinskih delilnikov v predalih, ali pa se odločite za plastične kadi, ki so na voljo v 7 modularnih merah in v dveh višinah (72 in 108 mm) in se kombinirajo tako, da zapolnijo ves prostor.

Pisalne površine za predale in podstavki za torbe

01_podstavki za torbe 02_podstavki za torbe 03_podstavki za torbe

Da je vedno na voljo stabilna površina za računalnik ali blok, lahko izberete predal z dodano pisalno površino: Gre za pisalni komplet iz večslojnega lesa s smolo, ki se uporablja s predalom (višine 72, 108 in 144 mm), z okovom za premično fiksiranje zadaj in fiksnim delom spredaj. Če pa želite svoje kovinske torbe imeti na izvlečnem podstavku, ki se odpira kot predal, je to možno s podstavki za torbe , ki imajo teleskopska vodila.

Predali s stranskim izvlekom

01_Predalnik s stranskim odpiranjem in dostopom s stranskih vrat011_stranski predalnik02_Odprt element predalnika s stranskim izvlekom

Če morate do vsebine predala dostopati brez da bi se povzpeli v kombinirano vozilo in iščete preprosto in učinkovito rešitev, Syncro Švica lahko v bližini stranskih vrat ali vhoda zadaj namesti predalnik s stranskim izvlekom.

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS