PRIMEŽI IN NOSILCI PRIMEŽA ZA OPREMO DOSTAVNEGA VOZILA PRI PONUDNIKU JERNEJ KORPAR S.P.


Nepogrešljiv na delovnem pultu: primež

V popolni in dobro opremljeni potujoči delavnici ne sme manjkati dober in ne prevelik nosilec, na katerega lahko pritrdimo primež, nepogrešljivo orodje za obrtnike in podjetnike, ki se selijo z gradbišča na gradbišče. Ne zgodi se namreč redko, da je treba na gradbišču ali pri stranki ojačati ali narediti navoj cevi ali opraviti drugo delo. Syncro System omogoča, da opremi gospodarskih vozil dodate pohištvo, ki ima funkcijo pulta oz. nosilca primeža, in lahko z njim pritrdite in varno držite vsak obdelovanec.

Furgosystem, koncesionar skupine Syncro System za Slovenijo, za prodajo in montažo v Ljubljani nudi različne modele primežev, jeklene vzporedne in s čeljustmi za cevi ali zložljive s praktičnimi nosilci, ki so bili izdelani prav za to orodje. Plošče so lahko zložljive ali izvlečne, odvisno od tipologije vozila, izbranih rešitev projekta opreme in od dejavnosti kupca.

01_Odprtina za izvlečni nosilec primeža02_Odprtina za izvlečni nosilec primeža03_Uporaba izvlečnega nosilca primežaIzvlečni nosilec primeža s ploščo iz marmoriranega lesa

Izvlečni primež: ne zaseda prostora

Izvlečni primež je dobra izbira za vse, ki nimajo na voljo veliko prostora v svojem vozilu, rabijo pa orodje za preprosto uporabo. Površino, ki je v opremi dostavnega vozila, lahko z lahkoto izvlečemo, tako da odvijemo dva vijaka v obliki obroča, ki pa ju, ko izvlečemo dovolj pulta, privijemo. Zgradba je jeklena in je zelo trpežna in obstojna, varjena z žico s pultom iz morskega lesa s smolo in “drsne stranske sani” iz nerjavečega jekla.

02_Zložljiv nosilec primeža z oporoKovinski primež za kombinirana vozilaOdprtina za majhen zložljiv nosilec primeža Oprema z zložljivim nosilcem primeža

Zložljiv primež: robusten in funkcionalen

Zložljiv nosilec primeža v bistvu ni slabši od pravega pulta v delavnici, dodatno ima namreč prednost, ker zasede malo prostora in ga lahko uporabljamo kjerkoli. Robusten in obstojen, model se odpre in zapre preprosto tako, da potegnemo ročico. Mehanizem pa dopolnjuje domiseln patent podjetja Syncro System, ki smo ga izdelali, da se nosilec iz nerjavečega jekla, ki je nastavljiv po višini, kar je potem odvisno od modela dostavnega vozila, ki ga opremljamo, samodejno odpira in zapira na pultu. Na enak način je tudi blokiranje odprtega ali zaprtega položaja samodejno in sicer zaradi vgrajene opreme na spodnjem delu nosilca primeža.

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS