Prozornost: vse prednosti prozornega predala Syncro


Prozornost je v sistemu Syncro System sinonim za odpornost: ponudba prozornih predalov , ki jih predstavlja Syncro v koncesionarski trgovini v kraju Agno, v kantonu Ticino, je izdelana iz materiala PMMA, ki je odporen na udarce in olje ter na žarke UV in hkrati ne porumeni.  Enaka tipologija plastike se uporablja za okna v letalih: zato smo lahko zares prepričani, da je zares obstojna! V naši delavnici lahko naročite jeklene predalnike s prekucnimi ali izvlečnimi predali, vsi pa so prozorni. Vsak predal ima samodejno stikalo zapiranja in nepremikanja, da je tako zagotovljena varnost med prevozom. Če predal na silo potisnete čez mejo, ga lahko v celoti izvlečete, da ga potem operete ali napolnite.

02_Prozorni predalčki Multiboxprozorni predalniki v majhnem opremljenem kombiniranem vozilu

Izvlečni predali za kombinirana vozila

Če morate prevažati v kombiniranem vozilu različne vrste materiala majhnih dimenzij, je idealna rešitev za vas predalnik Multibox, ki ga sestavlja kovinsko ogrodje s plastičnimi in prozornimi elementi. Vsak predal ima stikalo samodejnega blokiranja z notranjimi delilniki in nedrsečo podlago. Vodoravne kredence so lahko:

  • visoke 180 mm, z enim večjim predalom ali dvema manjšima;
  • visoke 252 mm, po potrebi ju lahko tudi povežemo s kovinskim ogrodjem za kredence z višino 180 mm;
  • visoke 324 mm, za veliko razpoložljivega prostora, lahko jih razdelimo z notranjimi pregradami. 
 Odprti prozorni prekucni predalčkikomoda s prozornimi predali za kombijeleva stena kombija s komodo s prozornimi elementiProzoren prekucni predalčekProzorni plastični prekucni zabojniki

Predalniki s prozornimi prekucnimi predali

Prekucni predali so najbolj udoben sistem shranjevanja drobnega inventarja in nadomestnih delov majhnih in srednje velikih dimenzij v kombiniranem vozilu: v notranjosti jih lahko porazdelimo v manjše predalčke, ki jih dobimo z delilniki. Poleg vodoravnih delov predalnika, ki so na voljo v dimenzijah, ki so kompatibilne z najrazličnejšimi rešitvami opreme in drugimi komponentami za kombinirana vozila Syncro, so tu tudi navpični predalniki, ki so idealni za uporabo na stranskih stenah opreme.

01_Prozoren predalček MultiboxProzoren multibox
Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS