V PODJETJU SYNCRO V LJUBLJANI TERASE IN TENDE ZA DOSTAVNA VOZILA

Ne samo dež, ampak tudi nenadno sneženje je možno v Sloveniji in to kar precej pogosto. To pa lahko negativno vpliva na delo vseh, ki uporabjajo svoje dostavno vozilo kot potujočo delavnico. Syncro System vam nudi sisteme za senco in zaščito pred vremenskimi vplivi zunaj vašega vozila: govorimo o tendah z globino do 180 cm, in baldahinih, ki merijo tudi do 250 cm in imajo teleskopske nosilne drogove. Oba sistema pritrdimo ob daljši strani vozila. 

Struktura, ki odlično funkcionira tudi, če jo potrebujete v sončnem vremenu, lahko jo pritrdite s kavlji neposredno na streho vozila ali na palice za pritrjevanje, če so na voljo.

1_Tenda za dostavna vozila Syncro Slovenija2_Terasa za potujoče delavnice podjetja Syncro Ljubljana

Terasa ali tenda: cilj je zaščita pred vremenskimi vplivi!

Terase in tende za dostavna vozila so različne globine, ker služijo različnim namenom: za razmejitev širokega pokritega delovnega območja ob stranskih vratih, je odlična terasa, ki glede na dimenzije potrebuje teleskopske noge, da jo podpirajo, medtem ko za pokritje območja nakladanja in razkladanja s katerekoli strani zadnjega dela vozila zadostuje že precej manjša tenda, ki ne potrebuje dodatne podpore.

Sistem odpiranja je identičen v obeh primerih, deluje z ročnim odvijanjem ročice, ki je ob strani kasete, v kateri sta terasa ali tenda.

Če si želite od blizu ogledati mehanske strukture tend podjetja Syncro System in če želite ugotoviti, kateri sistem je najbolj primeren za vas, se obrnite na slovensko poslovalnico Syncro System, ki je v Ljubljani: v kratkem času bodo vaši dvomi in vaše težave končane.

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS