CITROEN BERLINGO ZA MONTERJE IN SERVISERJE OGREVALNIH NAPRAV

Kompakten in učinkovit: Citroen Berlingo – praktična mobilna delavnica za potrebe monterjev in serviserjev ogrevalnih naprav. V tem primeru smo v Syncro System Ljubljana prisluhnili potrebam stranke, ki za svojo delo na področju montaže in vzdrževanja ogrevalne tehnike, potrebuje kar najbolje izkoriščen tovorni del svojega vozila. Specifične potrebe so za nas izziv in skupaj smo našli najbolj optimalno rešitev za shranjevanje in odlaganje vsega potrebnega orodja, rezervnih delov, potrošnega materiala. Predlagali smo komponento s prenosnimi plastičnimi odstranljivimi posodami ter polico, kjer je dovolj prostora za prevoz večjih stvari.

01_Allestimento completo per Berlingo da Syncro TAA02_Cassetti trasparenti e copripassaruota per Berlingo allestito in Trentino Alto Adige03_lato destro Berlingo allestito da tecnici Syncro ad Ora (BZ)04_Scaffalatura ad accesso laterale su Berlingo

Notranje obloge za Citroen Berlingo : zaščitne obloge za notranjost tovornega dela vašega vozila so nepogrešljive pri zagotavljanju dolgotrajne zaščite vozila. Obloge so skrbno načrtovane za vsak tip vozila in se popolnoma prilegajo notranjosti. Izbirate lahko med oblogami iz eloksiranega aluminija, pocinkane in prebarvane pločevine, polipropilena ali iz večslojnega s smolo obdelanega lesa. Vsem je skupno to, da ščitijo notranjost tovornega dela vozila pred udarci in korozijo ter zagotavljajo dolgo življenjsko dobo vašega vozila. V našem primeru se je stranka odločila za: protizdrsno, izjemno trpežno talno oblogo iz večslojnega s smolo obdelanega lesa debeline 12mm, ter oblogo prednje stene voznika iz istega metrijala. Med mnogimi možnostmi se stranke velikokrat odločijo tudi za talne obloge ter obloge prednje stene iz rebrastega aluminija, stranske in stropne obloge ter obloge vrat iz eloksirane pločevine ali polipropilena. Za zaščito zadnjih stekel so na voljo pločevinaste zaščitne mreže za okna na zadnjih vratih ali obloga iz eloksirane pločevine. Z vgradnjo komponent Syncro v Citroen Berlingo, smo maksimalno izkoristili tovorni del vozila, tako po desni kot levi strani. Nekatere komponente so dostopne z notranje strani vozila, ob drsnih vratih pa smo sestav obrnili, tako, da je dostopen z zunanje strani.

Poglejmo podrobno: na levo stran smo namestili komponento, ki je sestavljena iz odprte omare nad kolotekom in police s 24 plastičnimi prozornimi odstranljivimi posodami. Na vrhu je polica za prevoz dolgih predmetov, npr. palic, cevi. Na desno stran smo namestili komponento, ki je sestavljena iz odprte omare nad kolotekom in police s 6 velikimi plastičnimi odstranljivimi posodami. Ob strani je nameščen sistem za pritrjevanje tovora, npr.jeklenka,, ki je sestavljen iz pasu za pritrjevanje in varnostnega zaklepa. Na vrhu je polica za prevoz dolgih predmetov. Komponenta, ki je dostopna z zunanje strani (leve in desne) je sestavljena iz dveh enot predalnikov, nameščenih eden na drugega z različnimi predali za shranjevanje. Obe enoti sta povezani s polico za prevoz dolgih predmetov.

Citroen Berlingo je tako postal velik mali avto, saj je na voljo ogromno prostora za shranjevanje in prevoz različnega orodja, rezervnih delov, potrošnega materiala in ostale opreme. Oprema se prilagaja potrebam uporabnika in mu omogoča pregledno in varno mobilno delavnico.

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS