Dokker za inštalaterje

Ljubljana. Kupil si majhno kombinirano vozilo in zdaj se sprašuješ, kaj boš moral pustiti v delavnici, ker ne bo šlo vanj? Obišči nas v naši poslovalnici Syncro System v Sloveniji: našli bomo prostor za vsa orodja, opremo, inštrumente, rezervne dele in dodatno opremo, ki jo potrebuješ, da se ti ne bo treba odpovedati nobenemu omenjenemu delu, niti ne boš vsako jutro izbiral, kaj boš vzel s seboj in česa ne!  Skrivnost je v razporeditvi: s komponentami Syncro za kombinirana vozila izkoristimo vsak kvadratni centimeter vozila, brez nereda in s številnimi kombinacijami opreme in dodatkov poskrbimo za preglednost.  Kombinirano vozilo, ki je predstavljeno na teh fotografijah je dokaz: to je vozilo Dokker Dacia, kompaktno prevozno sredstvo, ki ga je opremilo podjetje Syncro Slovenia za obrtnika, ki se ukvarja z inštaliranjem in vzdrževanjem protivlomnih in protipožarnih sistemov.

01_Dokker za instalacije protipožarnega in protivlomnega sistema02_Oprema Dokker podjetja Syncro Slovenija s predali talne konstrukcije03_Dokker s predali, policami in prozornimi predali04_Pogled od strani na Dokker za protipožarne in protivlomne sisteme05_Dokker s strešnim nosilcem za lestev in cevi

Obloge: pomembna faza

Pred pričetkom opremljanja vozila Dokker za inštalaterje, so tehniki podjetja Syncro Slovenija s stranko določili instalacijo notranje zaščite: lakirane plošče iz pločevine za stene in vrata, marmoriran les pa za pohodno površino. Pohodna površina, kot je razvidno na fotografiji, ni na podu kombiniranega vozila, ampak na dodatni strukturi, ki je predalnik talne konstrukcije. Podrobneje si oglejmo, kako smo razvili to posebno opremo.

Oprema v treh nivojih: na podu, pod podom, na strehi

Ko želimo izkoristiti prostor kombiniranega vozila, v podjetju Syncro mislimo zares na VES prostor. V tem vozilu Dokker smo izvedli tri nivoje opreme: dva v notranjosti prostora za tovor in enega zunaj. Dimenzije notranje opreme smo načrtovali s ciljem, da bi lahko namestili vse potrebne zabojnike, pri čemer smo upoštevali design vozila in sicer tako, da osrednji hodnik, po katerem lahko pridemo do konca vozila, ostane prost.

Pod podom: predalnik

Začnemo od spodaj s predalnikom pod podom: predali so v kovinskem ogrodju, ki je pritrjen na tleh vozila in je na zgornji površini prekrit s podom, ki je predstavlja nov pod. Struktura je izjemno obstojna in je v vsem primerna za zahteve pohodnega poda. Prednost predalnika pod podom je, da z njim lahko podvojimo prostor v vozilu s predali, ki se odpirajo navzven: dva z zadnjih vrat in eden s stranskih.

Na podu: oprema

Na novem podu smo namestili drugo opremo. Na levi steni je prostor za kovčke s samodejno blokado, prostor, kamor lahko pospravimo kovčke različnih dimenzij in znamk, z možnostjo, da jih vzamemo in vrnemo v le nekaj trenutkih. Za kovinske kovčke Syncro za orodja in drobni material so na voljo izvlečni pladnji po meri, ki jih v tem primeru vidimo takoj nad prostorom za kovčke. Drobni material in rezervne dele lahko pospravite tudi v številne prozorne posode, vseh je kar 32, ki so na treh stenah vozila Dokker in ob boku opreme. Desna stena predstavlja predalnik s stranskim izvlekom, ki je v bližini stranskih vrat, od koder je dostopen, ne da bi bilo treba vstopiti v vozilo. Omenimo tudi police regalov, ki so montirane na drugi strani za zgornjo vrsto prozornih predalov na dveh stranskih stenah: način za koriščenje prostora, ki bi bil sicer povsem pozabljen. Opremo dopolnjujejo nekateri dodatki za blokiranje tovora: dva kovinska žepa in drog z jermeni.

Na strehi: prtljažnik

V Syncro Slovenija so na voljo prtljažniki po meri za vse modele kombiniranih vozil. V tem modelu Dokker smo večnamenske drogove opremili z nosilcem za lestev s sanmi in nosilcem za cev okrogle oblike z zadnjim okencem, ki ga lahko zaprete.

Strešni sistemi za transport v kombiniranih vozilih, ki jih uporablja podjetje Syncro System so vedno vezani na profil Ultrasilent, ki zagotavlja zmanjšanje vibracij in hrupa ter več udobja za voznika vozila.

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS