Vozilo: Fiat Scudo

Fiat Scudo je srednje veliko dostavno vozilo. Skupina Syncro System ga je preoblikovala in opremila v ˝vse v enem˝ mobilno delavnico, poponoma prilagojeno potrebam vodovodnih instalaterjev in serviserjev ogrevalne tehnike po zahtevah naročnika. Popolnoma prilegajoča oprema, od oblog do komponent in dodatkov, ki je predstavljena v Syncro System katalogu, je na voljo za vse modele lahkih dostavnih vozil na tržišču, od najmanjših do največjih.

01_Fiat Scudo allestito da Syncro System 02_Fiat Scudo con cassettiere e scaffalature per impiantisti03_portavaligette per furgoni e accessori per furgone su SCUDO FIAT

Cilj: Mobilna delavnica za servis in montažo – za vodovodne instalaterje in serviserje ogrevalne tehnike

Naš cilj je bil najti idelano rešitev za postavitev opreme za mobilno delavnico v vozilu Fiat Scudo, za potrebe vodovodnih instalaterjev in serviserjev ogrevalne tehnike. Potrebe naročnika so bile:

1. plastične posode različnih velikosti za varen prevoz orodja, pribora in nadomestnih delov

2. možnost umivanja rok in čiščenja vozila

3. materijal in izdelki varno shranjeni, hitro in enostavno dostopni, pri tem pa naj bo tovoren prostor urejen in v njem še dovolj delovega prostora.

Predelava: predalniki in police, pribor za osebno higieno, nosilci za obešanje kablov.

Skupina Syncro System je predelavo izvedla v treh korakih:

• Zaščita dna tovornega dela vozila Fiat Scudo z leseno protizdrsno talno oblogo z zaščitnimi robovi iz jekla inox. Stranske obloge in obloge zadnjih vrat iz pocinkane in prebarvane pločevine, ki so prilagojene velikosti tovornega dela vozila Fiat Scudo.

• Komponente z regali na levi strani sestavljajo regal s štirimi policami, predalnik s predali različnih velikosti, in pladenj za prenosne kovčke. Dodatne police so nameščene na desni strani, na obeh straneh pa je nameščena omara nad koloteki, ki nudi dodatne shranjevalne površine okrog obeh kolotekov.

• Ponudba nepogrešljivih in priročnih dodatkov, ki omogočajo lažje in čistejše delo. Nosilci kablov nameščeni na stransko oblogo in na prednjo steno in komplet za umivanje rok sestavljen iz nosilca za papirnato brisačo, milnika in plastične posode za vodo s pipo, ki so montirani na oblogo zadnjih vrat.

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS