FORD CUSTOM OPREMLJEN ZA POTREBE VODOINŠTALATERJEV TER MONTERJEV IN SERVISERJEV OGREVALNIH/KLIMA NAPRAV

V tem primeru smo v Syncro System Ljubljana prisluhnili potrebam stranke, ki za delo na področju vodovodnih inštalacij, montaže in servisiranja ogrevalnih in klima naprav, potrebuje maksimalno izkoriščen tovorni del svojega vozila, saj s seboj prevaža veliko raznovrstnega orodja in rezervnih delov različne velikosti. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami smo našli optimalno rešitev za shranjevanje in odlaganje vsega potrebnega orodja, rezervnih delov in potrošnega materiala, predvsem pa je bilo potrebno predvideti dovolj shranjevalnih elementov za drobni material, kot so matice, podložke, vijaki, fittingi… Razporeditev komponent smo prilagodili tako, da je še vedno dovolj prostora za prevoz večjih stvari, npr. orodja, na sredini pa ostane dovolj prostora za gibanje. Tako opremljeno vozilo nudi profesionalni izgled, uporabniku pa hitrejši dostop do potrebnega materiala. Pa poglejmo, kako smo vozilo Ford Custom spremenili v funkcionalno potujočo delavnico.

01_Ford Custom za potrebe vodoinstalaterjev serviserjev ogrevalnih klima naprav02_Komponenta s plastičnimi odstranljivimi posodami03_Predalniki04-Dodatki

KOMPONENTE SYNCRO SYSTEM ZA FORD CUSTOM

Na levo stran smo namestili dve shranjevalni komponenti, ki sta praktično identični. Obe sta nameščeni na omari nad kolotekom, levi blok je sestavljen iz zaprte omare nad kolotekom, dveh izvlečnih kovčkov in treh predalov različnih višin, police s protizdrsno podlogo in alu pregradami, desni blok pa je sestavljen iz omare nad kolotekom in sistemom za varno pritrjevanje tovora – orodja, opreme, predala, omare s ključavnico za shranjevanje vrednejšega orodja, kratke in dolge police s protizdrsno podlogo in alu pregradami, čez obe komponenti pa smo namestili polico za prevoz dolgih predmetov npr. palic, cevi.

Na desno stran smo namestili komponento, ki je sestavljena iz odprte omare nad kolotekom, dveh polic z 20-imi manjšimi prozornimi plastičnimi odstranljivimi posodami za drobni material, dveh polic z 10-imi večjimi plastičnimi odstranljivimi posodami in na vrhu polica z 10-imi manjšimi plastičnimi odstranljivimi posodami.

DODATKI – POSKRBIJO ZA FUNKCIONALNOST IN UČINKOVITOST VAŠE MOBILNE DELAVNICE

Iz široke palete dodatkov za mobilne delavnice smo za to predelavo v Syncro System Ljubljana izbrali sistem za pritrjevanje tovora sestavljen iz tirnice Barall in pasu za privezovanje, ki služi za varno privezovanje različnega tovora – orodja in opreme med transportom. Na prednjo steno smo namestili nosilec kablov, nosilec za spreje in nepogrešljiv vsestranski nosilec papirja s papirjem.

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS