V Syncro Slovenija oprema za stavbno pohištvo

Ljubliana (Slovenija). Če se ukvarjaš z vgradnjo in popravili stavbnega pohištva v zasebnih ali javnih zgradbah, imata z lastnikom predstavljenega vozila Fiat Ducato enake potrebe in zahteve: varen prevoz vrat, oken, okvirjev in stekla, pri čemer je treba preprečiti tveganje za poškodbe, praske in udarce na izdelkih iz lesa, stekla, PVC ali aluminija.  Za material, ki ga prevažate, so značilne: 

  • velike dimenzije
  • lomljivost 

Temu primerno izbiramo opremo, v katalogu Syncro pa je na voljo popolna rešitev za omenjeno težavo: rezkane palice za fiksiranje tovora. 

01_Kombinirano vozilo za prevoz stavbnega pohištva02_Oprema kombiniranega vozila s palicami za fiksiranje tovora 03_Dodatki Syncro na kombiniranem vozilu, ki je opremljen za okna in vrata 04_Navpične palice za fiksiranje vrat in oken v kombiniranem vozilu

Palice za fiksiranje vrat in oken za varen prevoz brez tveganj 

Za varen prevoz izdelkov večjih dimenzij in še zlasti krhkih in lomljivih predmetov je treba zagotoviti, da se v vozilu med prevozom ne bodo premikali in ne bodo imeli možnosti, da bi prišli v stik s površinami, na katerih bi se opraskali ali udarili.  Palice za fiksiranje tovora, ki jih je patentiral Syncro so jamstvo za omenjene zahteve: izdelane so iz aluminija, so lahke in odporne in so pritrjene na obeh koncih v vodilo, ki je rezkano in nameščeno na stropu in na tleh. Krajša stran palic je oblečena v profil gume, ki ščiti pred udarci. Mehanizem za blokiranje je preprost in hiter in omogoča premikanje palic glede na trenutne potrebe, pri čemer nastajajo vsakokrat različni prostori.  

Temeljna obloga vrat, sten in tal 

Vodila, ki smo jih omenili v prejšnjem odstavku, so nameščena na tleh, v oblogi, ki jih prekriva. V vozilu Ducato, ki je na fotografijah, je to plošča iz večslojnega lesa, v tem primeru vezana na oblogo iz lakirane pločevine, ki ščiti stene in vrata. Obloga ni namenjena samo estetskemu videzu, ampak predstavlja tudi zaščito, zaradi katere je karoserija ohranjena dalj časa, hkrati predstavlja odlično osnovo, na katero montiramo opremo in dodatke. 

Stena za prevoz orodja in dodatkov 

“Potrošni" material, orodje in oprema, ki jih uporabimo za namestitev stavbnega pohištva, potrebujejo na kesonu primeren prostor: zato smo ob levi steni kombiniranega vozila za vrata in okna namestili dva kosa pohištva z odprtimi policami in dva kovinska predala. Regali so znotraj razdeljeni z ustreznimi kovinskimi delilniki. Spodaj zraven predelne stene je nameščen nosilec za fiksiranje torbe s kovinsko palico in jermeni. 

Vedno pri roki: stenska plošča za orodje 

Desna stena v vozilu Ducato je ostala popolnoma prosta, na njej sta samo pomembna dodatka za fiksiranje tovora: 

  1. vodilo za pritrjevanje s kavlji in jermeni;
  2. plošča z luknjicami za orodje, ki je odlična za pregledno hranjenje orodja, ki ga najpogosteje uporabljate, da bo vedno na dosegu rok. 

Dodatki za vse potrebe

Na zunanji strani opreme, ki je nameščena na vozilu Ducato, so štirje dodatki, ki jih stranke podjetja Syncro System najpogosteje izberejo:

  1.  kovinska torbica za različne predmete;
  2. nosilec za silikonske tube s kljunom;
  3. nosilec za zvitek papirja;
  4. prva pomoč.

Rešitve po tvoji meri v Syncro Slovenia

Če se ti rešitve predstavljenega vozila Ducato za namestitev stavbnega pohištva zdijo zanimive ali pa potrebuješ popolnoma drugačno opremo za svoje kombinirano vozilo, se za informacije obrni na koncesionarja Syncro Ljubljana v Sloveniji: zate bomo skupaj našli najboljšo rešitev! 

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS