Kombinirano vozilo z opremo za vodovodne inštalaterje

Ljubljana (Slovenija).  Na teh straneh vam v slikah predstavljamo primer kombiniranega vozila, ki smo ga opremili v podjetju Syncro Slovenija za majhno podjetje, ki se ukvarja z vodovodnimi inštalacijami. Izbrane rešitve združujejo najpogosteje rabljene komponente znamke Syncro za opremljanje kombiniranih vozil, med drugim obloge, predale, police in dodatke, ki so bili izdelani za specifične zahteve kupca, ki je naročil predelavo tega vozila v mobilno delavnico.

01_Oprema za vodovodne inštalaterje podjetja Syncro Slovenija02_Nosilci za torbe za kombinirano vozilo03_Police za kombinirano vozilo, opremljeno za vodovodne inštalaterje04_Prozorni elementi za prevažanje različnega tovora v kombiniranem vozilu05_Prtljažnik s profilom Ultrasilent za kombinirano vozilo

Police, police in še enkrat police

Prevladujoč element opreme so police regalov: med levo in desno steno je kar 13 polic, vključno s trapezoidnimi zgornjimi. Za vse je značilna trapezoidna oblika z nižjim sprednjim kotom za lažje nalaganje blaga in višjim zapiranjem zadaj, ki preprečuje, da bi naloženo blago padlo s police. Tudi notranja oprema je identična: vsi imajo podlogo proti drsenju, ki daje predmetom oprijem, da se ne premikajo po polici (in zato ne povzročajo hrupa) med prevozom. Vse police pa lahko tudi razdelimo, tako da namestimo aluminijaste delilnike, ki so ločeni od kadi zaradi plastičnih protihrupnih vstavkov.

Torbe in nosilci torb

Homogenost opreme potrjuje serija kovinskih pladnjev za torbe in predal, ki je prav tako kovinski.  Torbe, v tem primeru za orodje, so zelo koristna oprema, v katero lahko pospravimo, v njej uredimo in zavarujemo pred udarci električno orodje, pa tudi drugo orodje, drobno orodje in nadomestne dele.

Prozoren predal: udoben in super odporen

Na spodnji predelni steni je obešena polica, ki jo sestavljajo prozorni izvlečni in zložljivi predali. Na kratko predstavljamo neverjetne lastnosti plastike, ki jo uporabljamo za te zabojnike in se imenuje PMMA:

  • material, ki se ne zlomi in ne spreminja, uporabljajo ga tudi za okna v letalih
  • neobčutljiv na žarke UVA, ne porumeni in sčasoma ne postane krhek
  • transparentnost, ki je veliko boljša od drugih izdelkov, ki so v prodaji

Poleg “tehničnih” prednosti predali predstavljajo dodatno očitno preglednost: že en sam pogled razkrije, kaj je v predalu!

Varen kotiček za nalaganje materiala

Kot lahko vidite, obloga iz marmoriranega lesa prekriva tla in tudi talno pregrado, kjer je fiksirana tirnica, kamor lahko namestimo kavlje in jermene. Posebnost tega kombiniranega vozila z opremo za vodovodne inštalaterje je možnost ojačanja poda na tem delu, kjer je naložen tovor, in sicer s pohodnim aluminijem.

Funkcionalno kombinirano vozilo z dodatno opremo Syncro

Kaj potrebujemo, da bo kombinirano vozilo kar najbolj funkcionalno? Ne samo pohištvo, ampak tudi dodatno opremo. Poskusite si predstavljati, kako bi se spremenilo vaše vozilo, če bi dodali:

  • na strop plafonjere z ledicami (koliko lažje bi našli, kar iščete….)
  • nosilec za ostre predmete z jermeni za fiksiranje  (manjše tveganje za nezgode med prevažanjem ostrega orodja…)
  • nosilec za jeklenke (z eno besedo: več reda!)
  • plošče za orodje (kot zgoraj, vendar hkrati… hitrejše iskanje pogosto rabljenega orodja kot sta izvijač ali klešče!)

Prtljažnik Ultrasilent za kombinirana vozila

Kombinirano vozilo z vso notranjo opremo smo nazadnje opremili še s strešnim prtljažnikom. Na zadnji fotografiji lahko pod prvo palico vidite profil ultrasilent: več tukaj , saj je za vaše vozilo to zares velika prednost!

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS