Skupina Syncro System na sejmu IAA – Gospodarska vozila

Ljubljana.Odštevanje do 67. mednarodnega sejma IAA – Gospodarska vozila se je začelo! Ostalo je samo še 20 dni do začetka največjega in najpomembnejšega sejemskega dogodka v letu za sektor transport in logistika.Dogodek se bo odvijal na sejmišču v Hannovru v Nemčiji, od 20 do 27 septembra 2018. Med številnimi razstavljalci bo tudi Syncro in sicer na razstavnem prostoru F30 v hali 13.


Ključne teme na razstavi bodo avtomatizacija, povezljivost, varnost, varstvo okolja, elektromobilnost in novi logistični koncepti, povezani s pametnimi mesti prihodnosti. V tem kontekstu bo Syncro System spodbujal zamisel o "inovativnosti znotraj" ali kako izkoristiti vsak centimeter prostora v kombiju, pri tem pa zagotoviti popolno varnost za voznika, druge udeležence v prometu in okolje. Na razstavnem prostoru Syncro System bodo na ogled številna gospodarska vozila, opremljena z različnimi regalnimi konfiguracijami (police, predali, omarice, delovni pulti itd.), številnimi dodatki iz obsežnega proizvodnega programa Syncro , strešni prtljažniki in sistemi za natovarjanje lestev, nakladalne rampe in varnostni sistemi.

Nam želite slediti v času sejma?

Ne morete v Hannover, pa bi vseeno želeli izvedeti, kaj se na sejmu dogaja? Lahko se zanesete na socialna omrežja! Sledite nam na Instagramu (@VanEquipmentSyncro), Twitterju (@syncrovans) ali Facebooku (@syncrosistem) in bodite na tekočem z dogajanjem v dvorani.

V času sejma bomo ekskluzivno predstavili inovativno opremo za gospodarska vozila, ki je plod znanja in izkušenj strokovnjakov podjetja Syncro System in bo kmalu na voljo pri vseh zastopnikih Syncro v Italiji in po svetu. Zato nam sledite in izvedeli boste prvi!

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS