Sprinter za potrebe montaže in vzdrževanja elektroinštalacij

V Syncro System Slovenija smo v sodelovanju s stranko načrtovali in predlagali optimalno rešitev za opremo vozila Mercedes Sprinter v potujočo delavnico za potrebe montaže in vzdrževanja elektroinštalacij. Pri predelavi smo posebno pozornost namenili varnosti delavcev v vozilu, pravtako pa smo poskrbeli, da je oprema funkcionalno nameščena in varno pritrjena.

01_allestimento per MErcedes Sprinter  da Syncro02_Sprinter Mercedes con vassoi portavaligette per furgoni TED03_A Bergamo allestimento per Sprinter con cassetti, contenitori, accessori per furgoni TED04_sistema di rotaie e cinghie per bloccaggio materiali su sprinter TED

Individualna predelava Mercedes Sprinter

Regal s posameznimi komponentami zavzame približno polovico dolžine celotnega tovornega prostora v vozilu Mercedes Sprinter. Preostali prostor na levi strani in za prvo steno je namenjen varnemu pritrjevanju opreme in materijala (glej spodnjo sliko).

Regal na levi strani sestavljajo: omara nad koloteki z vratci, ki se odpirajo navzgor, polica s 4 izvlečnimi kovčki, police z razdelki, čez celotno dolžino sestava še polica z modrimi plastičnimi posodami in na vrhu še zaključna polica z zelo praktičnimi prozornimi plastičnimi odstranljivimi posodami. Regal na desni je zelo podoben in ga sestavljajo: omara nad koloteki z vratci, ki se odpirajo navzgor, polica s 4 izvlečnimi kovčki, predalnik s 3 predali, polica z razdelki in čez celotno dolžino še polica z modrimi plastičnimi posodami ter izvlečni delovni pult z vrtljivim primežem.

Blokirni sistemi za materijal, opremo in orodje v tovornem prostoru

Syncro System ponuja celotno paleto sistemov, ki jih potrebujete za varno pritrditev tovora med transportom. Za to predelavo smo montirali tirnice in privezovalne trakove po preostali dolžini na levi strani in na prvo steno tovornega prostora. Sistem zagotavlja varno privezan tovor med transportom.

Prečke in nosilci iz jekla inox in aluminija

Da bi kar najbolje izkoristili strešni del vozila Mercedes Sprinter, smo montirali strešni prtljažnik, ki je sestavljen iz serije aluminijastih prečk, preoblečenih v gumo v njihovem zgornjem delu, in dveh aluminijastih bočnih stranic za zadrževanje tovora. Valj, ki je narejen iz jekla inox olajša nalaganje in razkladanje materijala. Prečke izvedbe Supersilent zmanjšajo upor zraka ter s tem zmanjšajo hrup med vožnjo.

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS