V podjetju Syncro Slovenija je na voljo cela paleta transparentnih predalnikov znamke Syncro!

Ljubljana. Syncro System je razširil ponudbo transparentnih predalnikov za opremljanje gospodarskih vozil, kjer je zdaj na voljo pregledna različica »see-through«, kjer so plastični predali na voljo v različnih dimenzijah, zato ustrezajo različnim zahtevam. Primerni so tako za shranjevanje drobnega inventarja in manjših nadomestnih delov, skladiščenje potrošnega materiala kot so rokavice ali gobe, kot tudi za odlaganje številnih drugih izdelkov, ki jih potrebujete za opravljanje dela na terenu. Vsi izdelki te ponudbe so na voljo na sedežu podjetja Syncro System v Sloveniji.

Predalniki Syncro: preprost in funkcionalen izdelek za različno rabo

Predalnik je le eden od izdelkov opreme za gospodarska vozila sistema Syncro. V katalogu skupine, kamor sodi tudi slovenska poslovalnica v Ljubljani, si lahko ogledate: predalnike s kovinskimi predali, predalnike s prekucnimi plastičnimi elementi, predalnike Multibox, kovinske talne predale.  Vsi predalniki znamke Syncro imajo lahko v svoji notranjosti razdeljen prostor. Kovinski elementi pa imajo na dnu tudi serijo preprog, ki preprečujejo drsenje predmetov.

01_Transparentni predalčki Multibox podjetja Syncro v Sloveniji02_Predalnik s transparentnimi elementi za gospodarska vozila 03_Transparentni izvlečni predali za dostavna vozila

Prednosti transparentnosti

Zakaj smo se v podjetju Syncro odločili za transparentnost? Iz treh razlogov:

  • Zaradi lahkega materiala, ki je pri opremi gospodarskih vozil med glavnimi zahtevami, ker je treba upoštevati skupno nosilnost, zato je bolj zaželeno, da votel material predstavlja čim manjši odstotek skupne teže.
  • Zaradi možnosti, da imamo že od zunaj pregled nad vsebino predala. Tukaj se v igro vključi funkcionalnost: uporabnik gospodarskega vozila namreč prihrani precej časa, kar pomeni tudi prihranek (ali pravzaprav zaslužek) denarja. Če išče določeno orodje in mu zato ni treba odpreti 10 predalov, ampak je dovolj že samo pogled na predale, je logično, da transparentnost predalov pomeni dolgoročen in pomemben prihranek!
  • Zaradi estetskega videza: transparentnost, zlasti, če traja, pripomore tudi k profesionalnemu, elegantnemu in prijetnemu videzu notranjosti vozila, hkrati pa razbremeni naravo prostora v delu za tovor, ki je že sam po sebi nekoliko omejen.

Poseben material zagotavlja tudi varnost in trpežnost

Če se boste odločili, da bo Syncro Slovenija opremil vaše gospodarsko vozilo s transparentnimi predali, se vam ni treba bati za varnost: varnost in trpežnost ne bosta trpeli. Predvsem zaradi plastike, ki jo uporablja Francom pri ulivanju elementov in zaradi PMMA: enak material uporablja letalska industrija pri izdelavi oken letal, kjer mora material prenašati močne sile in pritiske in je izpostavljen najbolj ekstremnim vremenskim pogojem.

Kratek pregled lastnosti:

  • Nelomljivost – se ne razbije!
  • Nespreminjanje – se ne deformira!
  • Neobčutljivost na žarke UVA – ne porumeni in ne izgubi transparentnosti!
  • Neobčutljivost na večino kemičnih izdelkov, ki so v splošni uporabi!

V podjetju Syncro Slovenija so na voljo vsi transparentni zabojniki znamke Syncro

V podjetju Syncro v Ljubljani lahko izbiraš med:

  • predalniki Multibox z izvlečnimi transparentnimi predali štirih različnih dimenzij dolžine in globine;
  • predalniki s prekucnimi in izvlečnimi transparentnimi predali dveh dimenzij višine in globine.
Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS