Syncro System se zavezuje, da bo ščitil vašo zasebnost in razvijal tehnologijo, ki vam omogoča zmogljivo in varno spletno izkušnjo. Ta izjava o zasebnosti velja za spletno mesto portala Syncro System ter upravlja zbiranje in uporabo podatkov. Z uporabo spletnega mesta Syncro System soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

Zbiranje osebnih podatkov

Syncro System zbira osebne prepoznavne podatke, kot so e-poštni naslov, ime, domači ali službeni naslov ali telefonska številka. Syncro System zbira tudi anonimne demografske podatke, ki jih ni mogoče povezati z vami, kot so poštna številka, starost, spol, zanimanja in hobiji.

Portal Syncro System samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi napotitvenih spletnih mest. Syncro System te informacije uporablja za izvajanje storitve, za ohranjanje kakovosti storitve in za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta Syncro System.

Ne pozabite: če neposredno razkrijete prepoznavne ali občutljive podatke na javnih oglasnih deskah portala Syncro System, lahko te podatke zbirajo in uporabljajo drugi. Opomba: Syncro System ne prebira vaše osebne spletne komunikacije.

Syncro System vas poziva, da preberete izjave o zasebnosti spletnih mest, ki jih obiščete s portala Syncro System, da boste razumeli način zbiranja, uporabe in skupne rabe vaših podatkov na teh spletnih mestih. Syncro System ne odgovarja za izjave o zasebnosti ali drugo vsebino na spletnih mestih izven spletnega mesta Syncro System in družine spletnih mest Syncro System.

Uporaba osebnih podatkov

Syncro System zbira in uporablja vaše osebne podatke za pravilno izvajanje spletnega mesta Syncro System in ponujanje zahtevanih storitev. Syncro System vas z osebnimi prepoznavnimi podatki tudi obvešča o drugih izdelkih ali storitvah, ki so na voljo na spletnem mestu Syncro System in pridruženih spletnih mestih. Syncro System lahko stopi v stik z vami, ko izvaja mnenjske raziskave o trenutnih storitvah ali morebitnih novih storitvah, ki bodo morda na voljo.

Syncro System ne prodaja in ne daje v najem ali zakup svojih seznamov strank drugim podjetjem. Syncro System lahko občasno stopi v stik z vami v imenu zunanjih poslovnih partnerjev v zvezi z določeno ponudbo, ki bi vas utegnila zanimati. V teh primerih vaših osebnih prepoznavnih podatkov (e-pošta, ime, naslov, telefonska številka) ne posreduje drugemu podjetju. Portal Syncro System lahko podatke izmenja z zaupanja vrednimi partnerji, ki mu pomagajo pri izvajanju statistične analize, pošiljanju e-pošte ali navadne pošte, ponujanju podpore strankam ali urejanju dostave. Vsem tem drugim podjetjem je prepovedano uporabljati vaše osebne podatke v druge namene, razen za zagotavljanje teh storitev portalu Syncro System; poleg tega morajo ohraniti zaupnost teh podatkov.

Syncro System ne uporablja ali razkriva občutljivih osebnih podatkov, kot je rasa, vera ali politična pripadnost, brez vašega izrecnega dovoljenja.

Syncro System sledi spletnim mestom in stranem, ki jih obiskovalci obiščejo znotraj portala Syncro System, in tako ugotovi, katere storitve portala Syncro System so najbolj priljubljene. S temi podatki portal Syncro System ponuja prilagojeno vsebino in oglase za stranke, ki pokažejo, da jih zanima določeno področje.

Spletna mesta Syncro System vaše osebne podatke brez opozorila razkrijejo le, če to zahteva zakonodaja ali v dobronamernem prepričanju, da je to potrebno za: (a) delovanje v skladu z zakonodajo ali pravnimi postopki na portalu Syncro System ali mestu; (b) ščitenje in varovanje pravic ali lastnine portala Syncro System; in za (c) delovanje v nujnih okoliščinah za varovanje osebne varnosti uporabnikov portala Syncro System ali javnosti.

Uporaba piškotkov

Spletno mesto Syncro System vam s piškotki pomaga prilagoditi spletno izkušnjo. Piškotek je besedilna datoteka, ki jo na trdi disk postavi strežnik spletnih strani. S piškotki ni mogoče zaganjati programov ali dostavljati virusov v računalnik. Piškotki so enolično dodeljeni vam, bere pa jih lahko le spletni strežnik v domeni, ki je izdala piškotek za vas.

Eden od prvotnih namenov piškotkov je, da vam pomagajo prihraniti čas. Namen piškotka je, da spletnemu strežniku sporoči, da ste se vrnili na določeno stran. Če npr. prilagajate strani portala Syncro System ali se registrirate na spletnem mestu ali v storitvah portala Syncro System, piškotek portalu Syncro System pomaga, da se spomni vaših določenih podatkov, ko ga naslednjič obiščete. S tem je poenostavljen postopek beleženja osebnih podatkov, kot so naslovi plačnika, naslovi za dostavo itd. Ko se vrnete na isto spletno mesto Syncro System, se lahko podatki, ki ste jih prejšnjič vnesli, obnovijo; tako zlahka uporabljate funkcije portala Syncro System, ki ste jih prilagodili.

Piškotke lahko sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, vendar lahko svoj brskalnik po navadi nastavite tudi tako, da bo zavrnil piškotke, če to želite. Če izberete zavračanje piškotkov, ne boste mogli v celoti izkusiti interaktivnih funkcij storitev portala Syncro System ali spletnih mest, ki jih obiščete.

Varovanje osebnih podatkov

Syncro System ščiti vaše osebne podatke pred nepooblaščenim dostopanjem, uporabo ali razkritjem. Osebne prepoznavne podatke, ki jih navedete v računalniških strežnikih, Syncro System ščiti v nadzorovanem, varnem okolju, kjer so zaščiteni pred nepooblaščenim dostopanjem, uporabo ali razkritjem. Ko so osebni podatki (kot je številka kreditne kartice) preneseni na druga spletna mesta, so pri tem zaščiteni s šifriranjem, kot je protokol SSL (Secure Socket Layer).

Spreminjanje te izjave

Syncro System bo to izjavo o zasebnosti občasno posodobil, da bo odražala izkušnje podjetja in strank. Syncro System vas poziva, da redno pregledujete to izjavo, da boste na tekočem, kako Syncro System ščiti vaše podatke.

Podatki za stik

Syncro System vas vabi k pošiljanju komentarjev v zvezi s to izjavo o zasebnosti. Če mislite, da portal Syncro System ne upošteva te izjave, se obrnite na portal Syncro System na naslovu comunello.luca@syncro-system.com. Potrudili se bomo, da čim prej ugotovimo in odpravimo težavo.