Pripravljeni na Syncro Ultra?

Če je to vaša prva izkušnja s sistemom Syncro, je to pravi trenutek. Z novostjo leta 2018 sistema Ultra, je oprema za kombinirana vozila bolj učinkovita kot kdajkoli prej! Ste že imeli priložnost izkusiti prednosti opreme Syncro System? Pripravite se za še več: s Syncro Ultra je izbira večja, učinkovitost boljša in prav tako prilagodljivost kombinacij… Estetsko je sistem Ultra prepoznaven po luknjicah ob straneh: to so luknjice, ki so med seboj v treh dimenzijah enako oddaljene in nudijo praktično neskončne možnosti opremljanja.

01_Kombi, opremljen s sistemom Ultra iz Syncro Slovenija05_Odprtina za izvlečni nosilec primeža06_Prostor za torbe z letvico in jermeni za blokiranje07_Nosilec navitka papirja v kombiniranem vozilu z opremo Syncro Ultra

Zakaj bi izbrali opremo Syncro

Razlogov za izbiro opreme Syncro je veliko! Glavni razlogi pa so? Preberite:

  1. prihranek časa (izračunali smo 30 minut vsak dan: to so minute, ki jih izgubite z iskanjem predmetov in orodja v neredu neopremljenega kombija)
  2. prihranek denarja (če drži, da je čas denar, boste z opremo Syncro prihranili vsaj 3000 evrov letno zaradi proč vrženega časa. To pa je samo en del: pri prihrankih je treba računati denar, ki ga ne boste potrošili zaradi uničevanja vozila, ki vam ga ne bo treba peljati h kleparju in ličarju, ne boste izgubili materiala in ne bo ga treba ponovno kupovati, itd…)
  3. več reda: Samo ko je vsaka stvar v notranjosti kombija na svojem mestu, je vozilo zares urejeno!
  4. boljšaučinkovitost na delu: več reda pomeni več časa, posvečenega delu, višja hitrost in učinkovitost dela
  5. boljša profesionalnost: Če stranka vidi urejeno vozilo in opazi, da je vedno najbolje opremljeno, bo bolj cenila vašo profesionalnost!
  6. boljši estetski videz vozila: opremljeno kombinirano vozilo je urejeno in čisto.
  7. podaljšana življenjska doba vozila: zaradi uporabe zaščite karoserije, ostane pločevina vozila cela in življenjska doba vozila se podaljša.
  8. potrebujemo kratek čas za montažo: namestitev opreme in pokrovov Syncro poteka hitro, opravljajo jo tehniki pri naših koncesionarjih, ki so strokovnjaki in so pri delu natančni.
  9. naložba ki se hitro povrne.
  10. neuničljivi izdelki, garancija velja 3 leta.
01_Oprema z zložljivim nosilcem primeža02_Zložljiv nosilec primeža z oporo03_Posode Euronorm za kombinirana vozila

Lastnosti izdelkov Syncro Ultra

Modularnost. Sistem Syncro že od nekdaj temelji na modularnosti: zaradi te lastnosti lahko izberemo specifično opremo za vsako vozilo. Oprema ni nikoli identično ista: opremo načrtujemo na osnovi posebnih zahtev vsake stranke in glede na dimenzije in obliko uporabljenega gospodarskega vozila. S Syncro Ultra je modularnost še bolj poudarjena: ustreza vsem različnim naročilom na vseh nivojih, z enim ali več vodoravnimi elementi, kot so predali, police, nosilci primeža, police s plastičnimi posodami. Edina omejitev je višina notranjih sten vozila!

Robustnost. Oprema, dodatki in pokrovi Syncro so trpežni in vzdržljivi. Izdelki iz visoko odpornega jekla in super obstojne plastike, tudi v transparentni različici, so neobčutljivi na UV-žarke, na vlago in na udarce. Syncro Ultra lahko dodatno ojačamo za težje obremenitve. Predal Ultra, že sam po sebi obstojen, nato pa še dodatno ojačan, lahko nosi predvideno breme in seveda še dodatno breme, ne da bi se mu to poznalo!

Lahka struktura: različne komponente smo načrtovali v različici Syncro Ultra, da so zdaj še lažje.

Široka ponudba. Katalog izdelkov za kombinirana vozila Syncro System je širok in raznovrsten, vsebuje opremo in dodatke, do strešnega prtljažnika. S Syncro Ultra smo ponudbo še močno povečali.

Pridite h koncesionarju v Syncro Švica v Ženevi: pokazali vam bomo izdelke sistema Syncro Ultra in skupaj bomo lahko načrtovali opremo po meri vaših zahtev!

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS