Za red in varnost v potujoči delavnici Syncro Slovenija so na voljo palice, jermeni, kavlji in širok izbor dodatne opreme za pritrditev materiala v dostavnih vozilih


V centru za vgradnjo JERNEJ KORPAR S.P., ki je slovenski koncesionar skupine Syncro, so vam na voljo vsi dodatki, ki jih je italijansko podjetje izdelalo za urejejanje materialov in orodij v potujoči delavnici. Ko govorimo o opremi dostavnega vozila, moramo seveda v prvi vrsti misliti na to, da pohištvo in opremo razporedimo tako, da zagotovimo maksimalno praktičnost, ne smemo pa pozabiti vgraditi sistemov, s katerimi pritrdimo materiale in blago, da preprečimo, da bi orodje, stroji, drobni inventar in druga oprema med prevozom padali po kesonu. Za to pa potrebujemo tirnice, kavlje, jermene in širok izbor dodatne opreme za pritrditev izdelkov, ki jih izdelujejo in vgradijo v podjetju Syncro System. Celotna ponudba je na voljo tudi v skladiščih poslovalnice v Slovenija.

SISTEM PRITRDITVE Z JEKLENO TIRNICO

1_Jermeni za težki tovor na dostavnih vozilih2_Tirnica za dostavna vozila3_Premični kavlji za dostavna vozila

Preprosto in učinkovito. Sistem za pritrditev z jekleno tirnico ROTM je primeren, zaupanja vreden in varen. Temelji na osnovnem načelu in razlog je v stalnih raziskavah podjetja Syncro System o materialih in mehaniki njihove opreme. Tirnice izdelujemo iz jeklenih palic, ki so dolge tri metre; lahko jih razrežemo na dolžino, ki jo naroči stranka ali kot je predvidena v projektu. Običajno jih pritrdimo na stene prostora za tovor ali na opremo dostavnega vozila. Nanje pritrdimo jermene z zaponko, z njimi pa potem privežemo in pritrdimo materiale in stroje, tudi večje in težje (zagotovljeno je pritrjevanje teže do 4 tisoč kg). Uporabljamo jih tudi z...

mobilnimi kavlji. Specifična dodatna oprema za tirnice Rotm; izdelani so iz kovine, namestimo jih lahko kamorkoli in lahko jih poljubno prestavljamo.

ALUMINIJASTI DRSNI DROG ZA KAVLJE IN JERMENE

Oprema, ki nudi največjo možno fleksibilnost pri urejanju orodja in organiziranju tovora, ki ga boste načrtovano ali nenačrtovano prevažali v svojem vozilu. To je drog, izdelan iz aluminija, model AAT00018, z dvema profiloma: na sprednjega vstavite opremo, ki drsi po drogu, na drugega pa montirate kvadratne vijake, da lahko pripnete drog na opremo Ultra brez dodatnih lukenj. Isti drog lahko poleg tega pritrdite z običajnim sistemom pritrditve tudi na karoserijo vozila ali neposredno na stene.

Magneti neodim6_Detajl super pritrditve za dostavna vozila7_Nastavljiv kavelj za dostavno voziloATM00018 gumijast profil drsni in nastavljivi kavlji jeklene kavljejermene s sponkami ali zaponkamikolute za kableplastične kavlje na pritisk za orodja

Nanj lahko povežete …

Na aluminijasti drsni drog lahko vstavite jeklene kavlje, plastične kavlje na pritisk za orodja, jermene s sponkami ali zaponkami, ki imajo tudi sistem za hitro odpenjanje. S to opremo so združljivi naslednji dodatki:

  • drsni in nastavljivi kavlji iz jekla, ki so zelo odporni, pritrdimo jih ob drog AAT00018 ali pa jih uporabljamo nepritrjene, odvisno ali vijak privijemo ali ne. Lahko reguliramo njihovo globino, ki lahko znaša med 90 in 140 milimetri.
  • univerzalni kavlji, sestavljeni iz dveh delov, ki jih zaradi štirih vijakov lahko pomikamo po profilu droga in reguliramo po globini, tako da jih popolnoma prilagodimo predmetu, ki ga bodo nosili (teleskopska lestev, palice, cevi, vozički…). Gumijasta obloga na notranji strani ščiti prevažani material pred praskami in odrgninami.
  • Magneti neodim, pravokotne ali okrogle oblike, ki jih lahko pritrdite tudi neposredno na odprtine stranic. Pritrjujejo s silo do 37 kg, nosijo lahko orodja različnih oblik in dimenzij. 

DODATNA ZAŠČITA’

Ni dovolj, da sistem za fiksiranje zagotavlja samo dobro pritrjenost, ampak tudi največjo zaščito. Zato tehniki podjetja Syncro System svojim kupcem vedno priporočajo, da opremo mobilne delavnice dopolnijo s tirnico ATM00018, ki ima gumijast profil in predstavlja zaščito pred udarci. Tako pritrjena oprema in materiali ne pridejo v neposredni stik s steno vozila, ampak so naslonjeni na mehko blazino, ki preprečuje praske in odrgnine.

SISTEM PRITRDITVE Z REZKANO TIRNICO

Aluminijaste rezkane tirnice znamke Syncro System, so na voljo v treh različnih dimenzijah, mojstrom pa pri njihovem delu na terenu nudijo možnost, da tovor v dostavnem vozilu dobro pritrdijo in smiselno “uredijo” svoj keson. Kovinske palice lahko pritrdimo na tla, na strop in na stranske stene dostavnega vozila, uporabimo jih lahko za postavitev navpičnih in vodoravnih drogov v prostoru za tovor. Nanje lahko pritrdimo jermene z gubnicami.

8_Rezkana tirnica z gumbnico9_Jermeni za dostavna vozila s terminali s kaveljčki

GUMBNICE IN JERMENI S KAVLJI

In če stranka ne želi ali ne more namestiti palic ali tirnic v svojo potujočo delavnico, je zaradi sistema Syncro System kljub vsemu mogoče zagotoviti varen prevoz brez tveganj. Trgovec izdelkov znamke Syncro System v Sloveniji nudi robustne jermene s kavlji, ki se lahko pritrdijo na gumbnice, ki so v vseh dostavnih vozilih na trgu ali pa jih povežemo z gumbnicami znamke Syncro System, ki jih lahko pritrdimo na katerokoli točko v kesonu.

PLSTIČNI IN JEKLENI KAVLJI ZA KVADRATNE LUKNJICE

Za opremo Ultra so značilne kvadratne luknjice ob straneh opreme: luknjice so med seboj enako oddaljene, so v treh dimenzijah in med drugim omogočajo lastniku vozila več avtonomije, saj lahko izbira položaj različne dodatne opreme, ki jo lahko po potrebi tudi učinkovito prestavlja.

02_Jekleni in plastični kavlji12_Panel z luknjami kot nosilec orodij za dostavno vozilo13_Kavlji za obešanje orodij za dostavna vozilaJekleni in plastični kavlji

Jekleni in plastični kavlji, ki jih predstavljamo v katalogu Syncro, so bili izdelani tako, da se prilegajo tem luknjicam in jih lahko neposredno namestimo vanje, prav tako tudi na plošče za orodje in na luknjičaste obloge za zaščito stranskih sten vozila. Kavlji so na voljo v petih različnih modelih: s sponko za izvijače, majhni ali veliki; za kable, klešče ali pokončni.

CERTIFICIRANI JERMENI

jermenikavljevkavljev 2

Vsi jermeni, ki so uporabljeni v sistemih za blokiranje podjetja Syncro System, so certificirani v skladu s standardom DIN EN 12 195-2. Da jermeni ustrezajo standardu, potrjujemo tako, da ima vsak jermen etiketo, ki potrjuje vse specifikacije v skladu z dokumentom, med drugim obremenitev, maksimalno podaljšanje in uporabljen material. 

Ko govorimo o kavljih, je Syncro System naročil testiranje treh najpogosteje uporabljenih modelov (ROTAL-GNC, ROTAL-GNC.AN in GNBC) na podlagi zahtev standarda ISO 27956. Rezultati testiranj so bili pozitivni in potrjujejo zmogljivost treh kavljev, ki so primerni za vse obremenitve v vozilu. 

OJAČANI KOTNIKI

Oprema Custom z ojačanim kotnikomSuper ojačan kotnik z jermeni

Syncro predlaga tudi specialne ojačane kotnike, s katerimi lahko neposredno pritrdite material na opremo.

KAVLJI, NOSILCI PREDMETOV IN OGRODJA: PRAVA OPREMA ZA VSE OBLIKE PRITRJEVANJA

Poleg kavljev in tirnic izdeluje in vgrajuje podjetje Syncro System opremo za fiksiranje, ki v največji meri ustreza specifičnim zahtevam kupcev. Ponudba vključuje kolute za kable, mrežice za različne predmete, nosilce za kartuše silikona, podstavke za posode in ročke, nosilec za gasilniaparat in ustrezne komplete za ostre in koničaste predmete.

15_Nosilec za štiri razpršila16_Držalo za gasilni aparat z majhnim gasilnim aparatom17_Elastična mrežica na boku opreme 18_Nosilec prenosnika za dostavno voziloZgornji del kompleta za koničaste predmete

NOSILEC ZA PRENOSNIK V VOZNIKOVI KABINI

Tudi nosilec za prenosnik , ki ga vgradimo v voznikovo kabino, je na seznamu dodatne opreme za pritrjevanje znamke Syncro System. To je absolutna novost v opremi potujočih delavnic in jo uporabljamo, da mojstri na terenu prihranijo nepotrebne gibe in izgube časa, ko morajo odpirati in zapirati svoj prenosnik. Nosilec za prenosnik sestavlja teleskopsko aluminijasto držalo, ki ga lahko vgradimo na opore sopotnikovega sedeža. Na vrhu je nameščeno lahko stojalo, na katerega z dvema trakovoma pritrdimo prenosnik.

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS