V LJUBLJANI DODATNA OPREMA ZA OSVETLITEV PROSTORA ZA TOVOR


Kadar ni dovolj naravne svetlobe ali pa logistični pogoji ne dopuščajo, da bi bil prostor za tovor osvetljen, je treba uporabiti dodatno opremo, s katero nadomestimo pomanjkanje svetlobe in lahko delamo učinkovito s pravilno osvetlitvijo kadarkoli, v vseh dneh, letnih časih in situacijah. V podjetju Syncro System Slovenija so na voljo vsi dodatki, ki vam lahko služijo za osvetljevanje znotraj in zunaj kesona vašega dostavnega vozila.

Če je treba osvetliti delovni pult ali vso opremo mobilnega laboratorija, je najboljša rešitev zagotovo plafonjera s sijalko LED, ki omogoča konsistentno varčevanje z energijo in pomeni dolgoročno naložbo in hkrati zagotavlja najbolj naravno svetlobo z najvišjo kakovostjo. Za ta tip osvetlitve nudi Syncro System dve velikosti plafonjere (Led 100 in Led 60) , ki ju upravljamo s stikalom in imajo difuzor proti bleščanju. Plafonjere s sijalkami Led zagotavljajo v mobilni delavnici optimalno osvetljenost in svetlobo, ki je zelo podobna sončni. Manjše dimenzije, ki dopuščajo veliko svobodo pri nameščanju, so dodatna prednost.

5_LED sijalke za dostavna vozila6_LED reflektor7_Rotacijska lučletvica LED

Stropna svetilka LED: moč svetlobe in prihranek

Lastniki dostavnih vozil največ povprašujejo po stropnih svetilkah LED, ki so popolne za zagotavljanje operativnosti prostora za tovor z difuzno svetlobo ali usmerjenim žarkom, odvisno od namestitve. Veliko je prednosti, ki jih nudi svetloba LED v primerjavi z drugimi tradicionalnimi neonskimi svetilkami:

• manjša dimenzija

• manjša poraba

• odlična svetilna moč in manjša absorpcija

V podjetju Syncro Slovenija v delavnici v Ljubljani sta dva modela: LED100 za 15W absorpcije, in LED60 za 10W. Koda se nanaša na fizično dolžino stropne svetilke, to je 100 in 60 cm. Obe se napajata z 12 Volt.

Nastavljivi reflektorji in reflektorji LED

Če lastnik dostavnega vozila zahteva tudi točno določeno točko v notranjosti ali zunanjosti vozila, so najboljša rešitev nastavljivi reflektorji. V Syncro v Ljubljani so vam na voljo halogenski reflektorji 12 V ali reflektorji LED. Oboji so na voljo z magnetno osnovo, spiralnim kablom in nastavkom za polnjenje v avtomobilskem vžigalniku. Halogenski reflektor lahko pritrdimo na določeno mesto karoserije, če ga nameravate vedno uporabljati na tem mestu. 

Če je potrebna zunanja osvetlitev, je najprimernejša letvica LED, ki jo namestite zgoraj na vodilo skladno z odprtinami vozila. Na voljo sta dva modela z dosegom 900 metrov (kot 10°-20°) ali 300 metrov (120°). 

Na prisotnost dostavnega vozila lahko opozorite z rotacijsko opozorilno lučjo

Rotacijska oranžna luč opozarja na prisotnost zaustavljenega gospodarskega vozila ob cesti ali na gradbišču. Na osnovi ima magnet in ga po potrebi lahko uporabljate na zunanji karoseriji vozila, ob strani ali na strehi, ko pa je intervencija končana, ga pospravite v vozilo.

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS