DODATNA OPREMA ZA VARNOST DOSTAVNIH VOZIL, SANI, MIZA-VOZIČEK Z VEČ FUNKCIJAMI


Ste že našli pravi prostor za vse svoje stvari: drobni inventar, opremo, orodja in kable? Manjka še nekaj pomembnih detajlov in zares bo dostavno vozilo, ki ga uporabljate kot potujočo delavnico funkcionalno. Za to zares pomembno delo “zaključka” lahko vedno računate na Syncro System, ki v svojem katalogu nudi celo paleto dodatne opreme za vse potrebe.

01_Delovni pult za kombinirana vozila 02_Delovni pult za kombinirana vozila

Druga dodatna oprema za dostavno vozilo: varnost v vseh pogledih

Za zagotovitev diskretnosti in za preprečevanje zlonamernih pogledov lahko na stekla ob strani in zadaj nanesemo zatemnitveno folijo, ključavnica “Ufo” pa zaustavlja vlomilce in tatove.

V ljubljanski poslovalnici Syncro System lahko dobite tudi dodatno opremo, kot so kovček za prvo pomoč, praktična vratca s predali, podstavek za prenosnik in tiskalnik ali prostorno torbo za orodje “Boss” , pa tudi: zahtevajte svetovanje in odkrijte vse možnosti opreme za katerokoli dostavno vozilo v podjetju Syncro.

10_Torba za orodje boss za dostavna vozila8_Zaboj prve pomoči za dostavno vozilo9_Vsebina prve pomoči

Mnogi dodatki za različne zahteve

Sani za generator podjetja SyncroSani za krsto podjetja Syncro v LjubljanaSyncro System s sanmi opremi tudi pick up

Večfunkcijski so tudi drsniki s krogličnimi vodili, ki jih lahko uporabiš za izvelk večjih instrumentov iz vozil, kot so kompresor ali komponente opreme kot so predalniki ali omare. 

Syncro System v Ljubliana je na voljo tudi veliko drugih dodatkov, kot je izvlečni predal za računalnik ali tiskalnik ali kavelj za zaustavitev motorja, ventilacijska mreža ali škatlica prve pomoči.

Sani za vozila, v vseh različicah, ki jih predlaga podjetje Syncro System, predstavljajo rešitev mnogih težav pri opremljanju: sani za nosilce krste omogočajo varno nalaganje, razkladanje in upravljanje krst, medtem ko sani SLI.ALU omogočajo lahek dostop do opreme, ki je na pick up-u, brez težav, kot bi jih imeli sicer v primeru nizke strehe. Ne samo to: sani, ki nosijo generator, se lahko uporabijo za montažo kompresorjev, generatorjev, svedrov ali druge velike in težke opreme v notranjost gospodarskega vozila.

Sani za pick up 

01_Nov sistem opreme za pick up02_Izvelčeni predalnik pod podom za pick up03_Pick up z novim predalnikom pod podom Syncro System04_Notranji razdelilniki predalnika pod podom za pick up05_Pod iz aluminija in izvlečni predalnik za su pick up06_Prostor s ključem za opremo pick up

Za pick up-e podjetje Syncro System od leta 2017 predlaga novo različico predalnika pod podom: novost ima kroglična vodila, zaradi katerih so operacije izvleka in vračanja predala nazaj hitrejše. Sistem predvideva, da se lahko kovinski element ustavi tudi na različnih vmesnih položajih in ne samo na “povsem odprto” in “povsem zaprto”, odvisno od zahtev uporabnika. Zadnji prostor je za voznikovo kabino in ima ključ in kljuko za odpiranje. Do njega dostopate tako, da se povzpnete na pod, ki ščiti spodnji nivo.

Svoje zahteve zaupajte tehnikom podjetja Syncro s sedežem v Moncalieri in skupaj boste piskali najboljšo rešitev!

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS