Z OPREMO SYNCRO BO TVOJE DOSTAVNO VOZILO POSTALO POTUJOČA DELAVNICA

Za inštalaterje ogrevalnih napeljav, vzdrževalce, električarje, vodovodarje gospodarsko vozilo ni samo prevozno sredstvo: predstavlja pravo potujočo delavnico, kjer lahko na varen, funkcionalen in urejen način prevažajo vsa orodja in materiale. Ker pa vsak obrtnik v svoji potujoči delavnici potrebuje drugačne pripomočke, ki so odvisni od vrste dejavnosti, ki jo opravlja in od tipa vozila in pripomočkov, ki jih prevaža, je nujno, da vsak lahko opremi prostor za tovor v skladu s svojimi potrebami. Syncro System, ki je specialist za dodatke za dostavna vozila in je na tem področju med vodilnimi podjetji v Evropi, se ukvarja prav s tem.

Kako Syncro System učinkovito preobrazi dostavno vozilo v potujočo delavnico

S podjetjem Syncro System Slovenija za vaše gospodarsko vozilo izberemo personalizirano opremo in ga preobrazimo v potujočo delavnico, ki je prilagojena vašemu delu na terenu. Zaradi modularnosti in kombiniranja posameznih izdelkov skupina Syncro lahko ponudi rešitve pri notranji opremi za različne tipe potujočih delavnic in skoraj za vse vrste gospodarskih vozil, ki jih lahko kupite na evropskem tržišču: od Piaggio Porter do Mercedes Sprinter, od Doblò Fiat do Ford Transit. Vsi izdelki Syncro za potujoče delavnice, kot so talne plošče in notranje obloge, police, regali, predalniki, kovčki za orodje in kovčki za drobni inventar, nakladalne klančine in ploščadi, prtljažnik in nosilec za prevoz lestev, so na voljo v številnih različicah. Syncro System poleg tega nudi velik izbor dodatne opreme, ki omogoča, da dopolnite in obogatite opremo svoje potujoče delavnice: komplet za umivanje rok z vodo in milom, nosilci za razpršila, aluminijasto držalo za papir, ročke in nosilci za ročke, sani za nosilce generatorja, kovček s prvo pomočjo in mnogo druge dodatne opreme.

01_Veliko kombinirano vozilo opremljeno z opremo Syncro Ultra03_Vozilo Trafic Vivaro  Talento s prekrivalom za karoserijo04_Pogled s strani na vozilo Vito, opremljeno s rezkanimi palicami za fiksiranje tovora

V ljubljanski poslovalnici potujoče delavnice po vaši meri

Skratka, če boste preobrazbo svojega vozila zaupali poslovalnici Syncro System iz Ljubljane, bo delo na terenu enako kot delo v domači delavnici. Vaša potujoča delavnica, ki jo po vaši meri opremi Syncro, bo imela vse instrumente, dodatke in udobje, ki ga potrebujete za opravljanje svoje poslovne dejavnosti. In ne pozabite, da boste zaradi absolutne modularnosti in sestavljivosti sistema Syncro v vsakem trenutku lahko integrirali, spreminjali in izboljševali opremljenost svoje potujoče delavnice.

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS