ZAŠČITITE NOTRANJOST VOZILA Z LESENIMI, ALUMINIJASTIMI ALI KOVINSKIMI OBLOGAMI


Ob nakupu novega vozila je dobro razmisliti o zaščiti notranjosti tovornega prostora pred poškodbami, ki jih povzroči tovor. Dejstvo je, da se gospodarska vozila načrtujejo skoraj brez zaščite notranjih površin. Tako lahko že majhen premik tovora povzroči poškodbe karoserije, sestavljene iz tankih plasti pločevine, ki se hitro deformirajo. Tudi manjše poškodbe lahko povzročajo pokanje laka na zunanji strani karoserije, kjer nastaja korozija. V hujših primerih pa lahko povzročijo prave luknje v karoseriji. Skupina Syncro zagotovlja zaščito prostora za tovor v vozilu. Zagotovo je zaščita cenejša kot popravilo korodiranih delov karoserije. Investicija je boljša kot strošek.

01_Poškodovana talna plošča dostavnika02_Dostavnik pred montažo talne plošče03_Montaža talne plošče v podjetju Syncro Slovenija

S TALNIMI OBLOGAMI, OBLOGAMI ZA STENE IN STROP TER DRUGIMI ZAŠČITAMI BODO VSI TI PROBLEMI PRETEKLOST.

Syncro System nudi tudi zaščite za predelne stene, obloge kolotekov iz lesa in kovine ali iz kovine in aluminija, rešetke in zaščite za stranska vrata ter za večino vozil tudi zaščite za streho. Izdelava poteka z laserskim izrezovanjem ali pantografom: tehnologije, ki zagotavljajo natančnost, točnost in velik prihranek časa pri namestitvi.

01_Ducato: Večplasten les  za talne plošče vozil02_ Večplasten les  za talne plošče vozil03_Doblò:oblogami03_Master Renault: Večplasten les  za talne plošče vozil05_Podi iz večslojnega lesa z gumiranim zaključkom 06_pianale-in-multistrato-da-12-mm-con-finitura-gommata-a-grano-di-riso_15581

TALNE PLOŠČE IZ KOMBINACIJE: LES + ALUMINIJ


Za talno ploščo z dvojno odpornostjo, ki je praktično ni mogoče deformirati, Syncro Slovenija predlaga združeno talno ploščo: spodaj ploščo iz večslojnega lesa, zgoraj ploščo iz rebrastega aluminija. Na odprtih izpostavljenih delih za zaščito pred udarci namestimo med dva sloja jekleni zaščitni rob.

Detajl večslojne talne plošče + aluminijRobovi iz nerjavnega jekla za talno ploščo breze, 9 mm + rebrasti aluminijTalna plošča za Jumpy iz večslojnega kompozita breze in rebrastega aluminija

VSE NOTRANJE OBLOGE ZA GOSPODARSKA VOZILA SO PRIPRAVLJENE ZA UPORABO! ODREZANE NA MERO IN PERFORIRANE so preproste za namestitev. Obloge položimo na površino in pritrdimo s kovicami. Na robovih delo zaključimo s silikonsko tesnilno maso. Namestitev oblog s sistemom blaženja vibracij je prav tako preprosto in hitro. Ob nakupu dodatkov za vozila nudimo tudi strokovno montažo. Deli so vrezani na mero, montaža pa ne traja več kot 1 ali 2 uri.

Na slikah je prikazan kombi Iveco Daily z nameščenimi zaščitnimi aluminijastimi oblogami: pregrada in tla zaščitena z valovitim aluminijem, stene in vrata pa z anodiziranim aluminijem.

1_Oblogami Iveco Daily2_Oblogami Iveco Daily3_Oblogami Iveco Daily
Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS