REGALI S KOVINSKIMI RAZDELILNIKI PODJETJA SYNCRO SLOVENIJA


Lahki, modularni in prilagodljivi: regali Ultra za kombinirana vozila

Lahki, preprosti za montažo, kombiniranje na tisoč načinov in za kombiniranje z drugimi moduli ponudbe Syncro in prilagodljivi na skoraj vse zahteve, kovinski regali za delavnice na kolesih ne smejo manjkati v dobro opremljenem gospodarskem vozilu. Komponente, ki so tudi v cetralnem skladišču montaže z Ljubljana- so sestavljene iz dveh povezanih stranskih delov in različnih vodoravnih polic, na katere lahko odložite opremo ali orodje, materiale ali razdelilnike ali drugo posodo podjetja Syncro System, kot na primer polipropilenski boks ali torbe.

Police z razdelilniki in podlago 

Odprt regal s plastičnimi posodamiPolica z robomPolica za torbeRegal s kovinskimi delilnikiVisoka polica regala

Police odprtih regalov imajo aluminijaste razdelilnike serije sistema Vibrastop, ki onemogoča vibracije in utiša hrup. Na ta način lahko izkoristimo različne vodoravne površine za shranjevanje in ohranjanje ločenih izvijačev, ključev, kladiv, drobnega orodja, klešč in drugega orodja vodovodnih instalaterjev, električarjev, mizarjev.... Poleg tega je kombinirano vozilo vedno v gibanju, spodnji deli so lahko zaščiteni znedrsečo podlago in če želite zapreti polico in ustvariti zaprt prostor za različne predmete, lahko tehniki podjetja Syncro v kraju Ljubljana namestijo preprosta zgornja vrata s plinsko vzmetjo za odpiranje spodnjih vrat z okovjem v obliki paralelograma ali s prekucnimi vrati z okovjem, ki je rotirajoče. Za optimalno prostornino in visoko stopnjo stranskega izkoristka med prostori, ki so omejeni s pregradami, priporočamo, da izberete visoko polico: pri tej različici so zadnja plošča in pregrade visoke 180 mm. 

Odprte police

Odprte police Syncro Ultra so za uporabo v obeh smereh: z gubami navzgor ali navzdol. Če izkoristimo določene podstavke za torbe, nanje lahko naložimo tudi kovinske torbe Syncro; in zadostujejo za napolnitev posod Euronorm.

01_Posode Euronorm za kombinirana vozila02_Posode Euronorm za kombinirana vozila

Če želite, da bodo police pod naklonom, jih fiksirajte na stranskih luknjah na različnih višinah, višina spredaj in zadaj naj bo različna. 

Police s plastičnimi posodami


V Syncro Švica imajo police s posodami iz polipropilena: škatla orodja, ki jo lahko vzamemo z regala in jo nesemo na gradbišče ali na dom stranke.

Izvlečne majhne plastične posodeIzvlečne plastične posode velikih dimenzijPolica s plastičnimi posodami in sprednjimi vratciPolica z vratci in izvlečne plastične posode

Police omogočajo blokiranje in fiksiranje kadi za različne predmete, medtem ko je vozilo v teku in jih vzamemo in vrnemo na njihovo mesto. Na voljo je 6 različnih modelov za globino in dve različni dolžini.

Vrata za police

1_Polica z vratci, ki se v celoti odprejo2_Polica z vratci, ki se v celoti odprejoSerija polic in predalov s sprednjimi vratciVratca s plinsko vzmetjo za policoVratca za pokrov kolesa, ki se odpirajo v obliki paralelograma

Da lahko polico s sprednje strani zaprete, pa tudi ve durge vodoravne elemente, Syncro predlaga tri različne vrste vrat: 

  • Spodnja vrata. Odprejo se navzgor, vzporedno z opremo, s pomočjo zadrge v obliki paralelograma, s plinskimi vzmetmi in cevjo za sinhronizacijo.
  • Prekucna vrata.   Se odprejo navzven ali navzdol, pustijo popoln dostop do vsebine in se premikajo na rotirajočemu patentiranemu tečaju. 
  • Zgornji tečaji. Ta tipologija vrat se odpira navzgor na tečajih s plinskimi vzmetmi. 


“Čista” rešitev za prevoz tekočin

01_Kad za posode za tekočine02_Kad za posode za tekočine

Ko prevažamo ročke ali druge posode s tekočinami različnih vrst, kot so na primer maziva, gorivo ali detergenti, je treba poleg reda na kombiniranem vozilu paziti na varnost in čistočo. V primeru razlitja imamo glede na tipologijo tekočine različne posledice, od povečane nevarnosti za zdrs uporabnikov v prostoru za tovor do korozije površine in do preprostega mazanja.

nerjavečo jekleno kadjo , ki se uporablja kot polica, na katero odlagamo posode so te težave z izgubo tekočin rešene že v sami osnovi. Če bi tekočina po nesreči iztekla, jo zberemo na dnu kadi in lahko jo dreniramo, ko pride do sedeža. Izvelči specialno polico je zelo enostavno, ker je fiksirana s 4 vijaki ali krilatimi maticami, ki so na sprednji strani. Obstaja 15 različnih dimenzij kadi, ki jih lahko povežemo na sistem blokiranja za posode po izbiri, med drugim tudi posode, ki jih predlaga Symcro.

Zložljive police za vse zahteve


Mišljene so za kurirske službe, saj zložljive police za kombinirana vozila lahko prilagajamo tisoč in eni kombinaciji, ker združujejo možnost prilagajanja prostora za tovor, so izredno lahke, ne zasedejo veliko prostora in so preproste za uporabo.

1_Zložljive police 2_Zložljive police 3_Zložljive police 4_nameščeni sistemi za fiksiranje5_nameščeni sistemi za fiksiranje

Zložljive police lahko montiramo v parih, lahko tudi po tri eno nad drugo (če to dovoljuje višina vozila) in po dve v vrsto: podpirajo jih stranski kovinski stebrički. Plošča police je lesena, okvir in nosilci pa so kovinski. Zaradi tečaja se lahko giba navzgor in navzdol, glede na steno se odpre skoraj za 90 stopinj, varnost naloženega tovora pa zagotavljajo nameščeni sistemi za fiksiranje, ki jih sestavljajo tirnice in jermeni in so za ali pod polico.

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS