ČE IŠČETE DODATNO OPREMO ZA FORD TRANSIT, IMA SYNCRO SYSTEM REŠITEV ZA VAS!

Dodatna oprema za vozila: predalniki, police, kovčki, regali, zaščitne obloge, nakladalne ploščadi in klančine, strešni nosilci in nosilci za prevoz lestev. Jernej Korpar s.p. vam nudi vse za popolno opremljen Transit Ford.

Podi in plošče za vozilo Transit

01_Talna plošča in zaščita iz pločevine za vozilo Transit 2014 v podjetju Syncro v Ljubljani02_Zaščita za vozilo Transit 2014 na levi strani03_Obloga za karoserijo vozila Transit 2014 v podjetju Syncro v Ljubljani

Syncro System nudi široko paleto ZAŠČITNIH OBLOG za POD in STENE. Vse komponente so izdelane iz robustnih in lahkih materialov, odrezane na mero ter pripravljene za namestitev.

Dodatna oprema Syncro za Transit

Modularna DODATNA OPREMA ZA VOZILA omogoča, da se vozilo opremi po potrebah posameznika, ter tako omogoči bolj učinkovito in organizirano delo, boljši izkoristek prostora ter enostaven in hiter dostop do orodja!

1_Oprema za dostavna vozila Transit 2014 v podjetju Syncro Slovenija2_Regali in sistemi za pritrjevanje v dostavnem vozilu Transit 20143_Transit 2014 potujoča delavnica v Sloveniji

Primer opremljenega vozila s plastičnimi predalniki in primežem na levi strani vozila, ter prozornimi predali  na desni strani vozila.

4_Transit 2014 opremljen v podjetju Syncro v Ljubljana z dodatki in dodatno opremo po meri5_Transit 2014 z raznimi zaboji za dostavnike6_Delovne police v vozilu Transit 2014, ki so ga opremili v podjetju Syncro v Sloveniji

Prtljažnik za lestev in palice prtljažnika za različen tovor na vozilu Transit

Za prevažanje tovora na strehi so v ponudbi Syncro na voljo STEŠNI NOSILCI, VZDOLŽNE PALICE, ZADNJA PREČNA PALICA Z VRTLJIVIM VALJEM TER NOSILCI ZA PREVOZ LESTEV.

7_Nosilci za prevoz lestev za vozilo Transit 20148_Prtljažnik za vozilo Transit Ford 2014

Vse izdelano iz aluminija in nerjavečega jekla. Zahvaljujoč aerodinamičnemu profilu Ultrasilent, so tresljaji in hrup med vožnjo močno zmanjšani!

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS