Primer funkcionalne mobilne delavnice za Ford Custom

Leta 2013 je bil v kategoriji srednje velikih dostavnih vozil predstavljen novi Ford Custom, najnovejši član nove Fordoveprofesionalne družine lahkih dostavnih vozil. Z edinstvenim športno-elegantnim in sodobnim videzom, najnovejšo tehnologijo in nizko porabo goriva je Ford Custom prava izbira za vse podjetnike in obrtnike.Prostorna kabina je idelana za mobilno pisarno, zahvaljujoč komponentam Syncro System, pa se Ford Custom spremeni v funkcionalno mobilno delavnico.

Zaščite za notranjo karoserijo vozila Custom

01_V podjetju Syncro Slovenija obloge za karoserijo Custom02_Talna plošča in paneli v vozilu Custom Ford

V prostorih Syncro Slovenija boste našli vse, kar potrebujete za notranjo zaščito in opremo vašega vozila Ford Custom. Talne obloge iz protizdrsnega s smolo prevlečenega vezanega lesa (kot je vidno na sliki) ali iz rebrastega aluminija, stranske obloge iz pocinkane in prebarvane pločevine ali iz polypropilena, obloge prednje stene, obloge zadnjih vrat in oken, obloge notranjih kolotekov.

Oprema za vozilo Custom

1_Ford Connect z opremo Syncro Ultra2_Oprema na levi steni vozila Connect s predali, policami in dodatki Syncro Ultra3_Stena vozila Connect, opremljena s Syncro System


V primeru, ki je predstavljen v galeriji slik je oprema nameščena na treh straneh vozila Custom, pri čemer ne smemo pozabiti vrat. Oprema je skoncentrirana zlasti na levi strani. Tu so police regalov, odprte ali z vratci,  podstavke za fiksiranje torb z jermeni, pladnji za pod torbe in kovinski predal. Zunanji bok je bil v celoti izkoriščen za celo vrsto dodatkov:  nosilec navitka papirja, kaseta za komplet za nujne primere in kovinski žepek za različne predmete. V sredini lahko vidimo primež, ki je na izvlečnem nosilcu. Desna stena je opremljena s sistemom za fiksiranje blaga, ki ga sestavljata dve vzporedni tirnici in vrsta osmih premičnih kavljev, ki jih lahko reguliramo. Oboje zadnjih vrat je opremljenih z dvema nosilcema za orodje in dvema za jeklenke.   Na pregradi je zasidran mobilni format, ki ga sestavljajo police in predali, ki imajo ob strani druge dodatke: nosilce za vrhnje predmete, nosilce kablov in druge kovinske žepke. 

Prtljažnik in prtljažnik za lestev za vozilo Custom podjetja Syncro Slovenija

01_Prečni nosilci za vozilo Custom Ford v podjetju Syncro v Ljubljani02_Prtljažnik za vozilo Custom v podjetju Syncro Slovenija

V prostorih Syncro System Ljubljana vam ponujamo tudi strešne prtljažnike, sisteme za natovarjanje lestev in tube za prevoz dolgih predmetov za vaše vozilo Ford Custom!

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS