OPREMA SYNCRO SLOVENIJA ZA VOZILO NISSAN NV250

Nissan NV250 je najkompaktnejše kombinirano vozilo med modeli znamke Nissan, idealno za delo ali prosti čas. Na voljo sta dve dolžini, nosilnost tovora pri večjem modelu znaša 800 kg. NV250 je na trgu z 1,5-litrskim dizelskim motorjem in z močjo 95 ali 115 konjev. Govorimo o vozilu modernih oblik, kateremu se oprema Syncro odlično prilega in navdušuje s svojo funkcionalnostjo. 

Vse obloge za NV250

01_Talne obloge in zaščitne obloge pregrade iz marmoriranega lesa za Nissan NV25002_Leva stran NV250 s pokrovom koloteka in stranskimi oblogami03_Desna stran Nv250 z oblogami notranjega koloteka in stenami04_Talna obloga, zaščitna obloga pregrade in stranske obloge za NV250

Pred vgradnjo opreme in dodatkov vozilo Nissan NV250 zaščitimo pred morebitnimi poškodbami karoserije zaradi obrabe ali zaradi udarcev predmetov ob pločevino, ki loči tovorni prostor in zunanjost vozila. 

Syncro Slovenija nudi popolno ponudbo izdelkov za notranjo zaščito, izbirate lahko med rebrastim aluminijem, marmoriranim lesom ali gumiranim za tla in talne pregrade ter med jeklom, aluminijem ali alveolarno plastiko za stene in vrata. Na zgornjih slikah vidimo vozilo NV250, v katerem smo zaščitili tudi notranje koloteke, in sicer spredaj s ploščo iz marmoriranega lesa, ki smo jo razrezali po meri in z lakirano pločevino v zgornjem delu. 

Delna ali kompletna oprema vozila NV250

01_NV250 z opremo na talni pregradi02_Leva stena z zaščitami v vozilu Nv250 Nissan03_Talna obloga iz marmoriranega lesa v vozilu Nissan NV250, ki ga je opremilo podjetje Syncro04_Polica, montirana v vozilu NV250 s sistemom Syncro Ultra

Nv250 je kombinirano vozilo manjših dimenzij, kar pa ni ovira za vgradnjo notranje opreme in komponent Syncro Ultra, ki so lahko samo na talni pregradi, na obeh stenah ali tudi samo na enem samem omenjenem delu. Na fotografijah je predstavljen primer, pri katerem se je kupec odločil samo za opremo pregrade, ki jo sestavlja odprt prostor spodaj, opremljen z jermeni za fiksiranje tovora in serijo polic. Police Syncro Ultra lahko konfiguriramo na različne načine, odvisno od predvidene uporabe: tukaj so tri police oblikovane tako, da nanje lahko odložimo izvlečne plastične posode.

Paleta izdelkov Syncro poleg tega vsebuje predale, nosilce primežev, omare, delovne pulte in številne druge dodatke za različna dela. 

Izkoristite prostor na strehi vozila NV250

01_Strešni nosilci za NV250 Nissan02_Prtljažnik s kolescem za nakladanje na NV250

V podjetju Syncro Slovenija so vam na voljo sistemi po meri za prevoz blaga na strehi vozila Nissan NV250, s strešnimi nosilci, prtljažniki, nosilci za cevi in lestve, vsi so opremljeni z ekskluzivnim sistemom za zmanjšanje hrupa in vibracij Ultrasilent. 

Obrnite se na tehnike podjetja Syncro System Slovenija in zahtevajte informativni predračun brez obveznosti za svoje vozilo Nissan NV250: zaradi izjemne prilagodljivosti komponent Syncro Ultra bodo lahko z opremo po meri 100 % zadovoljili vse zahteve! 

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS