OPREMA PO MERI ZA NISSAN NV400 V PODJETJU SYNCRO V SLOVENIJI

Da bi lahko v največji meri izkoristili velik prostor za tovor vozila Nissan NV400, JERNEJ KORPAR S.P., koncesionar Syncro System iz Ljubljane nudi obrtnikom in podjetnikom, ki delajo na terenu, svoje znanje in izkušnje, profesionalnost in zanesljivost in v sodelovanju s tehniki, ki so specializirani za opremljanje dostavnih vozil nudi tudi vso opremo, zaščite in dodatno opremo za potujoče delavnice, skratka izdelke, ki jih izdeluje podjetje Syncro System v kraju San Zeno di Cassola: predalnike, regale, omare, talne plošče, panele in sisteme za prevoz blaga na strehi, nakladalne klančine in ploščadi, svetilke, kovčke, komplet za umivanje rok… Vsi elementi so modularni, lahki, trpežni in izdelani po meri za vozilo NV400, ki ga je na tržišču predstavil japonski proizvajalec avtomobilov. Vozilo, ki je med obrtniki, tehniki, monterji ogrevalnih naprav in drugimi terenskimi delavci zelo cenjeno predvsem zaradi velikega prostora za tovor, izdelujejo ga v štirih različnih dolžinah in treh različnih višinah, in zaradi udobne voznikove kabine ter porabe goriva. Vgrajeni so motorji turbodiesel dci s 100, 125 in 150 konji, podvozje je nižje in kupci lahko izbirajo med motorjem s pogonom spredaj ali zadaj.

Paneli in talne plošče za zaščito karoserije vozila NV400

01_NV400 s pokrovi za karoserijo: pod02_Nv400 z opažem podjejta Syncro 03_Kompletne obloge za vozilo NV400

V delavnici v Ljubljani so vam na voljo vsi zaščitni sistemi podjetja Syncro System za notranjo zaščito karoserije v prostoru za tovor dostavnega vozila, kamor sodi tudi Nissan NV400. Kot lahko vidite na teh fotografijah, smo pri japonskem vozilu najprej ojačali notranje stene in tla kesona, šele nato smo ga opremili s pohištvom in opremo znamke Syncro. V tem primeru smo v prostoru za tovor ob straneh namestili panele po meri, ki so bili vnaprej pripravljeni, razrezani in perforirani, izdelani iz lakirane pločevine, tla pa smo ojačali z leseno talno ploščo iz več plasti s smolo, ki ščiti tla potujoče delavnice pred morebitnimi poškodbami ali luknjami, ki bi jih lahko povzročili premiki večjega tovora ali padec težjega kosa tovora.

Kombiniranje opreme za edinstveno opremo vozila NV400 s Syncro Ultra

01_Pod po meri za vozilo NV400 Nissan 02_Opaž za vozilo NV400 podjetja Syncro03_Kompletne obloge za vozilo NV4004_Pogled na opremo s strani s predali Syncro ultra, ki so obrnjeni navzven v vozilu NV4005_Dodatki na strehi vozila NV4006_Podrobnosti opreme v vozilu NV400 z omaro in notranjimi elementi

Za opremo mobilne delavnice , ki mora biti funkcionalna in dobro organizirana, niso nujno potrebni številni kosi opreme. Če dobro proučimo organiziranost potujoče delavnice, lahko z malo elementi zaživi kompletni zelo praktični delovni prostor. Na pimeru opreme vozila NV400  , ki je predstavljen na fotografijah zgoraj so tehniki v centru Syncro v Slovenska  opremili vse tri stene, ki so na voljo. Med kombinacijami, ki jih želimo omeniti so: udoben delovni pult, z izvlečnim nosilcem primeža in kovinski predali za orodje; zložljiv  nosilec za primež  , police s plastičnimi posodami in prozorni predalniki; in tudi omara s ključem ter predali , obrnjeni proti zunanjemu delu v bližini stranskih vrat. Kot alternativo lahko opremite samo eno stran vozila NV400, in pustite preostali del kesona prost za material, ki ga boste prevažali.

Nakladalna klančina in prtljažnik za vozilo NV400 v podjetju Syncro v Ljubljani

Kompletna široka ponudba nakladalnih klančin in ploščadi in sistemov za prevoz na strehi dopolnjuje ponudbo modulov Syncro System za NV400. V Ljubljani so na voljo prečni nosilci, prtljažniki in nosilci za prevoz lestev iz lahkih in trpežnih materialov, kot so na primer anodiziran aluminij in nerjavno jeklo z aerodinamičnim profilom, ki zaradi svoje oblike zmanjšuje upor, pa tudi hrup in vibracije med vožnjo.

11_Prevažanje blaga na strehi s sistemi Syncro na NV400
Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS