Syncro Slovenija povečuje možnosti vozila NV300 z opremo po meri

Zadnji model v hiši Nissan je NV300, kombinirano vozilo srednje velikosti, ki je enako kot njegovi dvojčki Fiat Talento, Renault Trafic in Opel Vivaro, zelo fleksibilen svoji uporabi in je zato izjemno primeren za opremo Syncro System , ki vozilo prilagodi za specifične zahteve vodovodnega instalaterja, električarja, prodajalca na terenu ali drugega poklica, ki potrebuje podporo na štirih kolesih. Opremo podjetja Syncro lahko namestimo v vsa gospodarska vozila, od najmanjšega do največjega: glavna značilnost je namreč modularnost in omogoča povezovanje različnih možnosti predalovpolic in omar z drugimi komponentami, ki zapolnijo želen prostor po višini, globini in dolžini prostora za tovor.

Na tej strani vidimo primere opreme v vozilu Nissan NV300 z nizko streho, vendar je na voljo na trgu v štirih različicah, s kombinacijama dveh dolžin, 4,9 ali 5,4 metra, in dveh višin: 2,4 ali 1,9 m. Za vsako lahko Syncro Švica izdela drugačno konfiguracijo notranje opreme.

Pokrovi za tla, pregrade, vrata in strop vozila NV300

01_rivestimenti-per-furgoni-nissan-nv30002_Nv300 z opažem podjejta Syncro 03_Kompletne obloge za vozilo NV300

Če gremo po vrsti, so pokrovi za prostor za tovor prva bistvena komponenta opreme, ki jo potrebujete od koncesionarja Syncro za Slovenijo, ko nameravate opremiti vozilo NV300. Ko namestite ustrezno zaščito, je keson praktično popolnoma odporen na poškodbe zaradi obrabe in na udarce prevažanega materiala.

Če plošče namestite ob strani, na primer preprečite uničenje stene same. Pa tudi: dobimo popolno površino za montažo pohištva. Glede na originalne plošče vozila, so plošče, ki jih nudi Syncro veliko bolj trpežne in so na voljo v različnih različicah, v različnih materialih in z alternativnimi zaključki: pod iz pohodnega aluminija, večslojnega marmoriranega ali gumiranega lesa; stene in vrata, plastični alveolarni opaž, jeklo, lakiran aluminij ali pohodni aluminij. 

Prostor za tovor vozila NV300, ki ga je opremilo podjetje Syncro za Slovenijo

1_NV300 z opremo Syncro Ultra2_Leva stena vozila NV300 s policami regala in dodatki3_Vozilo NV300 s prekrivalom za karoserijo4_NV300 s policami regala  Syncro Ultra

Z opremo, ki so jo skupaj proučili tehniki koncesionarja v Ljubljana pri Syncro lahko na hitro preoblikujete svoje kombinirano vozilo NV300  v popolno mobilno delavnico, ki vam bo v pomoč pri izvajanju del izven sedeža podjetja. Med komponentami, po katerih stranke Syncro najbolj povprašujejo, je predal, ki ima lahko kovinske ali plastične prozorne elemente. Jekleni predali so zmogljivi in v notranjosti jih lahko razdelite, v celoti jih lahko izvlečete zaradi krogličnih stranskih vodil. Obstajajo različni modeli, ki se razlikujejo v dimenzijah ter v praktični uporabi, kot so podstavki za torbe ali predali z vgrajeno pisalno površino. Predali iz plastičnega materiala predstavljajo ekskluzivno prednost prozornosti skupaj z odpornostjo, ki jo zagotavlja uporaba PMMA, to je material, ki ga uporabljajo za izdelavo oken na letalih.

Na slikah zgoraj vidimo vozilo NV300, opremljeno z dodatki za čistočo, delovnim pultomprekucnim primežem in omarico s ključem. 

Še pika na i: strešni prtljažnik in prtljažnik za lestev vozila NV300

01_Prtljažnik za vozilo NV30002_Prtljažnik s profili Ultrasilent za vozilo NV300

Z ali brez notranje opreme, ima lahko Nissan NV300 na strehi sistem za prevoz lestve, cevi  ali katerikoli drug velik material. Za več informacij se obrnite na koncesionarja Syncro v Ljubjiani, kjer so vam na voljo ponudbe vseh možnosti sistema Syncro: tu so palice za prevoz vseh vrst tovora s tihim profilom Ultrasilent, prtljažnik z valjem za nakladanje in/ali z varovalom in tudi nosilec za cevi z zaklepanjem ter enojni ali dvojni prtljažnik za lestve.

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS